Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Ενοχλήθηκαν οι Τούρκοι με τη φανέλα της ΠΑΕ Ποντίων και τα μηνύματα για τη Γενοκτονία

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση μας, έντονη κινητικότητα επικρατεί στις τάξεις της ομάδας "ΠΑΕ Ποντίων" Ροδόπης που αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή της στα γήπεδα της Ροδόπης, με ένα ανανεωμένο και δυναμικό σχήμα τόσο διοικητικά, όσο και αγωνιστικά.

Ήδη μέσω του Facebook της ΠΑΕ Ποντίων, παρουσιάστηκε η νέα φανέλα της ομάδας αναφέροντας και τα εξής: "Η νέα μας εμφάνιση για τη σεζόν 2017 - 2018... Εμβληματική - Ιστορική - Συναισθηματική εν όψει και τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.

Αυτό ήταν κάτι που σίγουρα δεν θα περνούσε απαρατήρητο, από την τουρκόφωνη εφημερίδα Birlik, που για ακόμα μία φορά αντιδρά κάνοντας λόγο για "Δήθεν Ποντιακή Γενοκτονία" με αφορμή την εμφάνιση της ερασιτεχνικής ομάδα ΠΑΕ Ποντίων του χωριού Θρυλόριου στην Κομοτηνή.

Επίσης κάνει λόγο για τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται ενόψει της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Αναφέρεται πως και άλλες ποδοσφαιρικές ομάδες που αγωνίζονται σε άλλα μέρη της Ελλάδας θα εμφανιστούν με παρόμοιες φανέλες.

Κάνει μάλιστα και υποδείξεις προς την FIFA (;) αλλά και την ΕΠΣ Ροδόπης, τονίζοντας ότι στα γήπεδα απαγορεύεται η πολιτική, ο ρατσισμός και η πρόκληση της απέναντι πλευράς.
http://epontos.blogspot.gr/2017/07/blog-post_76.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ψηφιακό το κομματικό κράτος

Το «σαρανταενατακατό» είναι ένα από τα καλαμπούρια που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και μια μεγάλη παγίδα για τη Νέα Δημοκρατία. Το σχεδόν 41% ...