Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ενοχλήθηκαν οι Τούρκοι με τη φανέλα της ΠΑΕ Ποντίων και τα μηνύματα για τη Γενοκτονία

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση μας, έντονη κινητικότητα επικρατεί στις τάξεις της ομάδας "ΠΑΕ Ποντίων" Ροδόπης που αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή της στα γήπεδα της Ροδόπης, με ένα ανανεωμένο και δυναμικό σχήμα τόσο διοικητικά, όσο και αγωνιστικά.

Ήδη μέσω του Facebook της ΠΑΕ Ποντίων, παρουσιάστηκε η νέα φανέλα της ομάδας αναφέροντας και τα εξής: "Η νέα μας εμφάνιση για τη σεζόν 2017 - 2018... Εμβληματική - Ιστορική - Συναισθηματική εν όψει και τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.

Αυτό ήταν κάτι που σίγουρα δεν θα περνούσε απαρατήρητο, από την τουρκόφωνη εφημερίδα Birlik, που για ακόμα μία φορά αντιδρά κάνοντας λόγο για "Δήθεν Ποντιακή Γενοκτονία" με αφορμή την εμφάνιση της ερασιτεχνικής ομάδα ΠΑΕ Ποντίων του χωριού Θρυλόριου στην Κομοτηνή.

Επίσης κάνει λόγο για τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται ενόψει της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Αναφέρεται πως και άλλες ποδοσφαιρικές ομάδες που αγωνίζονται σε άλλα μέρη της Ελλάδας θα εμφανιστούν με παρόμοιες φανέλες.

Κάνει μάλιστα και υποδείξεις προς την FIFA (;) αλλά και την ΕΠΣ Ροδόπης, τονίζοντας ότι στα γήπεδα απαγορεύεται η πολιτική, ο ρατσισμός και η πρόκληση της απέναντι πλευράς.
http://epontos.blogspot.gr/2017/07/blog-post_76.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!