Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Λαθροθήρες σφάζουν έναν ελέφαντα κάθε 14 λεπτά.

Φίλες και φίλοι,

50.000 ελέφαντες δολοφονούνται κάθε χρόνο για τους χαυλιόδοντές τους. Απομένουν μόλις 450.000! Ο χρόνος τελειώνει γι’ αυτά τα υπέροχα πλάσματα.

Οι ειδικοί προειδοποιούν: Για να σταματήσουν οι σφαγές, πρέπει να τα βάλουμε με τις εγκληματικές συμμορίες και τους διεφθαρμένους αρμόδιους που οργανώνουν τις μαζικές δολοφονίες των ελεφάντων της Αφρικής.
Και τώρα έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε.
Μια μικρή ομάδα ακτιβιστών, με δράση σε 9 αφρικανικές χώρες, διεισδύει στα εγκληματικά κυκλώματα και τα φέρνει ενώπιον της δικαιοσύνης. Έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα -- εξαρθρώνουν παράνομα δίκτυα διακίνησης ελεφαντόδοντου που είναι υπεύθυνα για τη δολοφονία έως κι 100.000 ελεφάντων!

Είσαι μέλος του κινήματός μας που υπερασπίζεται τη ζωή στη Γη. Αυτή είναι μια ευκαιρία να στηρίξεις άμεσα αυτό τον αγώνα. Μαζί μπορούμε να χρηματοδοτήσουμε εκατοντάδες νέες έρευνες για να αντιμετωπίσουμε το βάρβαρο λαθρεμπόριο ζώων. Οι μικρο-δωρεές μας απ’ όλο τον πλανήτη θα φέρουν άμεσα αποτελέσματα στον αγώνα για την προστασία των ελεφάντων.

Βοήθησε να στηρίξουμε αυτούς τους ακτιβιστές και να ενισχύσουμε τις εκστρατείες του Avaaz για την προστασία της άγριας ζωής και των οικοτόπων που εξαφανίζονται. Όσους περισσότερους πόρους συγκεντρώσουμε, τόσο πιο δυναμικά μπορούμε να αγωνιστούμε γι’ αυτά τα μεγαλοπρεπή πλάσματα. Στήριξε τώρα με ό,τι μπορείς:






ΣΤΗΡΙZΩ ΜΕ 1€


ΣΤΗΡΙZΩ ΜΕ 2€


ΣΤΗΡΙZΩ ΜΕ 4€


ΣΤΗΡΙZΩ ΜΕ 8€


ΣΤΗΡΙZΩ ΜΕ 15€


ΑΛΛΟ ΠΟΣΟ


Οι ελέφαντες γίνονται όλο και πιο σπάνιοι, έτσι τώρα σκοτώνουν και τους ιπποπόταμους για τα τεράστια δόντια τους. Η επίθεση ενάντια στην άγρια ζωή του πλανήτη μας μοιάζει ασταμάτητη. Αλλά οι μυστικές έρευνες του Δικτύου EAGLE φέρνουν σημαντικά αποτελέσματα. Μιλάμε για 3 μεγάλες συλλήψεις κάθε βδομάδα κατά μέσο όρο!

Πολλές απ’ αυτές τις συλλήψεις, που είχαν ως αποτέλεσμα την προστασία των ελεφάντων, πραγματοποιήθηκαν χάρη σε δωρεές μελών του Avaaz. Έχουμε άμεση επίδραση στο λαθρεμπόριο άγριας ζωής και με τις δωρεές μας, μπορούμε τώρα να στηρίξουμε εκατοντάδες νέες έρευνες, αλλά και να δώσουμε δυναμική στον αγώνα μας ώστε να κερδίσουμε τους νόμους και τις συνθήκες που χρειάζονται για την προστασία της ζωής στη Γη. Αν συγκεντρώσουμε αρκετούς πόρους, μπορούμε:
Να εκπαιδεύσουμε και να συντηρήσουμε δεκάδες ακτιβιστές κι ακτιβίστριες για να ρίξουν φως στα πιο σκοτεινά κυκλώματα διεθνούς λαθρεμπορίου,
Να ενισχύσουμε τις έρευνες σε 9 χώρες για να συλληφθούν εκατοντάδες λαθρέμποροι άγριων ζώων,
Να στηρίξουμε Αυτόχθονες ηγέτες που αγωνίζονται για την προστασία της φύσης απ’ την υλοτομία, τις εξορύξεις και το λαθρεμπόριο άγριων ζώων,
Να στηρίξουμε μια τεράστια εκστρατεία του Avaaz για να κερδίσουμε νόμους για την αποκατάσταση της φύσης σε δεκάδες χώρες, βοηθώντας θάλασσες, ποτάμια και δάση να αναγεννηθούν,
Να ξεκινήσουμε εκστρατείες για να πιέσουμε για διεθνή κονδύλια για την προστασία της φύσης στον Παγκόσμιο Νότο, και για να αντιμετωπίσουμε την κρίση της εξαφάνιση των ειδών. Αυτή η γενναία ομάδα ακτιβιστών είναι μια απ’ τις τελευταίες γραμμές άμυνας για τα ζώα που κινδυνεύουν να εξαφανιστούν. Αλλά χωρίς επείγουσα χρηματοδότηση, το έργο τους μπορεί να διακοπεί. Δεν πρέπει να το αφήσουμε να συμβεί. Ας στηρίξουμε τις έρευνές τους για να βοηθήσουμε να μπει τέλος στη σφαγή των ελεφάντων:

ΣΤΗΡΙZΩ ΜΕ 1€


ΣΤΗΡΙZΩ ΜΕ 2€


ΣΤΗΡΙZΩ ΜΕ 4€


ΣΤΗΡΙZΩ ΜΕ 8€


ΣΤΗΡΙZΩ ΜΕ 15€


ΑΛΛΟ ΠΟΣΟ


Το Avaaz έχει αγωνιστεί ξανά και ξανά ενάντια στη λαθροθηρία. Μαζί στηρίξαμε μια τεράστια έρευνα που αποκάλυψε το λαθρεμπόριο ελεφαντόδοντου στην Ευρώπη κι οδήγησε σε πλήρη απαγόρευση του εμπορίου ελεφαντόδοντου! Επίσης στηρίξαμε δασοφύλακες άγριας ζωής σ’ όλη την Αφρικανική ήπειρο, και παρείχαμε κρίσιμους πόρους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid. Τώρα έχουμε μια πραγματική ευκαιρία να τα δώσουμε όλα. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τους ελέφαντες!

Με ελπίδα κι αποφασιστικότητα,

Camille, Mike, Adela, Kaitlin, Bert, Κατερίνα κι όλη η ομάδα του Avaaz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ευρώπη είναι παντού…

Για την αξία της Ευρωβουλής ρωτήθηκε ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Παπανδρέου, που...