Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Εύα Καϊλή: Αναστέλλονται όλες οι αρμοδιότητές της στο Ευρωκοινοβούλιο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά την υπόθεση της Εύας Καϊλή η οποία ερευνάται για υπόθεση διαφθοράς στις Βρυξέλλες.

Το βράδυ του Σαββάτου, η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, έστειλε επιστολή στην ελληνίδα ευρωβουλευτή με την οποία της ανακοινώνει ότι την παύει από τα καθήκοντα της στον απόηχο των ερευνών. Η απόφαση της έχει άμεση εφαρμογή.

Την είδηση έκανε νωρίτερα γνωστή μέσω Twitter ο επίσης αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.
Η @EP_President Ρομπέρτα Μέτσολα με απόφαση της, που μόλις μας κοινοποιήθηκε, αναστέλλει-με άμεση εφαρμογή-όλες τις αρμοδιότητες που είχε αναθέσει στην Αντιπρόεδρο του @Europarl_EN Εύα #Καιλη. Επισπεύδονται οι διαδικασίες για την οριστική καθαίρεση της από το Προεδρείο του ΕΚ.— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) December 10, 2022

«Η Ρομπέρτα Μέτσολα με απόφαση της, που μόλις μας κοινοποιήθηκε, αναστέλλει-με άμεση εφαρμογή-όλες τις αρμοδιότητες που είχε αναθέσει στην Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύα Καϊλή. Επισπεύδονται οι διαδικασίες για την οριστική καθαίρεση της από το Προεδρείο του ΕΚ», ανέφερε η ανάρτηση του Παπαδημούλη.
https://www.topontiki.gr/2022/12/10/eva-kaili-anastellonte-oles-i-armodiotites-tis-sto-evrokinovoulio/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...