Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Στις 9 Σεπτεμβρίου στη ΔΕΘ η Φώφη

Τις επόμενες κινήσεις τους σχεδιάζουν στο Κίνημα Αλλαγής, ενόψει θερμού πολιτικά φθινοπώρου. Ήδη, στην Χαριλάου Τρικούπη, έχουν βάλει τις βάσεις για το τι θα ακολουθήσει των ολιγοήμερων διακοπών των κορυφαίων στελεχών που σε λίγο παίρνουν τέλος.

Στο επίκεντρο είναι ασφαλώς ο εορτασμός της 45ης επετείου από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ την 3η Σεπτέμβρη, για την οποία το Matrix24.gr σας έχει ήδη ενημερώσει ότι θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, προκειμένου να σταλεί το μήνυμα της επανασύνδεσης του κόμματος με τον πρωτογενή τομέα και δη τον αγροτικό κόσμο, που αποδεδειγμένα ‘έβαλε

πλάτη’ στις πιο δύσκολες στιγμές του χώρου, αλλά και στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις. Πέραν όμως, από την 3η Σεπτέμβρη, στην Χαριλάου Τρικούπη έχουν ήδη ασχοληθεί εκτενώς με την επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά στη ΔΕΘ.


Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θα βρεθεί σύμφωνα με πληροφορίες στη συμπρωτεύουσα τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να μιλήσει στην παραδοσιακή εκδήλωση στο Βελλίδειο Συνεδριακό Μέγαρο στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ). Την επόμενη πιθανότατα μέρα, η Φώφη Γεννηματά θα επισκεφθεί ένα προς ένα όλα τα περίπτερα της Έκθεσης που θα σχετίζονται με την κλιματική αλλαγή, σε μία προσπάθεια της Χαριλάου Τρικούπη να αναδείξει το θέμα, που ήδη έχει αρχίσει να γίνεται εμφανές στη ζωή όλων μας, με πολύ δυσάρεστες μάλιστα συνέπειες φέτος το καλοκαίρι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Φώφη Γεννηματά θα παρουσιάσει η ίδια τις προτάσεις του κόμματός της για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής από εκεί. Εδώ και καιρό, εξάλλου, στην Χαριλάου Τρικούπη αναζητούνται τα αίτια του φαινομένου, αλλά και οι λύσεις που πρέπει να δοθούν, με το κόμμα να αναδεικνύει την αντιμετώπιση της κλιματική αλλαγής σε βασική προτεραιότητα για την πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου. Κάτι που έχει σκοπό να συνεχίσει να κάνει, με την επίσημη έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου, θέτοντας και τις άλλες πολιτικές δυνάμεις προ των ευθυνών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To ΠΑΣΟΚ και οι συμπληγάδες των ευρωεκλογών

Το 2024 μπήκε με αισιοδοξία για το ΠΑΣΟΚ. Είχε ούριο άνεμο στα πανιά του, η αυτοπεποίθηση ήταν στα ύψη και οι δημοσκοπικοί οιωνοί έδειχναν ό...