Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Γεννηματά: Πραγματική ανάσταση για τον λαό στις 26 Μαΐου

"Εμείς δεν επιδιώξαμε ποτέ την πολιτική εξόντωση των πολιτικών μας αντιπάλων. Αυτές είναι πρακτικές της δεξιάς που σήμερα αντιγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ" είπε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά από το βήμα της Ολομέλειας.
Όπως είπε αναλυτικά: "Η συζήτηση αυτή ξεκίνησε ως μομφή κατά ενός Υπουργού και ουσιαστικά μετατράπηκε σε μομφή κατά των δύο δήθεν μονομάχων. Μομφή στο δηλητήριο, στον τοξικό λόγο, στη λάσπη, στις κοκορομαχίες, στις προσωπικές συγκρούσεις. Μομφή στην αντίληψη της οικογενειακής ευθύνης, στην ανάμιξη προσώπων που έχουν φύγει από τη ζωή, στην ανάμιξη οικογενειών και προσωπικών
δεδομένων, χωρίς να νοιάζονται για τον αντίκτυπο στα παιδιά τους που βλέπουν αμήχανα τη ζωή τους παραποιημένη στα μανταλάκια. Μομφή στις υπερβολές και τις τζάμπα μαγκιές. Μομφή στην αναλγησία , την υποκρισία και τον κυνισμό, τον χαρακτηρισμό ατόμων με αναπηρία ως γλάστρες. Μομφή στα άδεια έδρανα όταν μιλά η αντιπολίτευση και στο προεδρείο που εμπλέκεται και διευκολύνει όλη αυτή την κακόγουστη παράσταση. Μομφή στην αδιαφορία σας για το τι πραγματικά περνάει σήμερα αυτός ο λαός. Μομφή στην αντίληψή σας ότι κάτι θα τσιμπήσετε από αυτό το κακόγουστο σόου και στην κρυφή σας σκέψη ότι από αυτή την απαξίωση κάτι θα πάρουν και οι φασίστες για να υποσκελίσουν το Κίνημα Αλλαγής που δεν το θέλετε στα πόδια σας και οι δύο. Εμείς έχουμε άλλη αντίληψη για την πολιτική, άλλη στάση ζωής. Την έχουμε μάθει αλλιώς, με περιεχόμενο, έργο, αποτελεσματικότητα. Με αντιπάλους στην πολιτική και όχι εχθρούς. Ποτέ δεν επιδιώξαμε την προσωπική τους εξόντωση, αυτές είναι πρακτικές της δεξιάς που αντιγράφει σήμερα και η νέα δεξιά του ΣΥΡΙΖΑ. Όσοι δεν ήξεραν κατάλαβαν γιατί η Ελλάδα ζει ακόμα μέσα στην κρίση παρά τις θυσίες του Ελληνικού λαού σε αντίθεση με ότι πέτυχαν όλες οι άλλες χώρες. Όμως κατάλαβαν και κάτι ακόμη. Την ώρα που ο κ. Ερντογάν και οι Υπουργοί του κλιμακώνουν τις προκλήσεις, δεν βρήκαν οι κ.κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης μια κουβέντα, για να στείλουν ένα μήνυμα Εθνικής Ενότητας και αποφασιστικότητας για την υπεράσπιση των Εθνικών μας δικαίων. Ένα μήνυμα εθνικής ομοψυχίας. Τυφλωμένοι από την προσωπική τους ματαιοδοξία και φιλοδοξία δεν μπορούν να δουν την πραγματικότητα και τις ανάγκες της χώρας και του Ελληνικού λαού".
Και πρόσθεσε: "Ο κ. Τσίπρας με τις επιλογές του, με την πολιτική του εξελίχθηκε σε «μεγάλο χορηγό της δεξιάς». Δεν είναι αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ Αριστερά. Δεν είναι Αριστερά η τυφλή υποταγή στη λιτότητα. Δεν είναι Αριστερά η ελεημοσύνη των επιδομάτων. Δεν είναι Αριστερά η αλαζονεία της εξουσίας. Η Αριστερά νοιάζεται για τους πολλούς και όχι για τους Πολάκηδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...