Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Χριστοδουλάκης: Το Συνέδριο θα εκφράσει το ξεκάθαρο μήνυμα του ΚΙΝΑΛ

«Το πολιτικό ζητούμενο του Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής αφορά στην πλήρη και ενιαία λειτουργία του κόμματος», δήλωσε ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, στο ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «αφήνουμε πίσω τον πολυκομματικό χαρακτήρα, ο οποίος στην πράξη αποδείχτηκε ότι, αντί να ευνοήσει τον πλουραλισμό, οδηγούσε σε πολυφωνία και Βαβυλωνία. Οδηγούμαστε στην εκλογή των συλλογικών κομματικών μας οργάνων, στη λειτουργία του φορέα μας με μειοψηφίες και πλειοψηφίες, με απόλυτο σεβασμό στη
διαφορετική άποψη, αλλά με ενιαίο και ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα».
Σύμφωνα με τον κ. Χριστοδουλάκη όλα τα κόμματα που συνθέτουν το ΚΙΝΑΛ κάνουν ένα βήμα πίσω, προκειμένου «να αναδειχθεί ως ενιαίος φορέας η παράταξή μας».
Τόνισε ότι «ο κόσμος μας επιστρέφει, κι αυτό που ζητάει από εμάς είναι μια ξεκάθαρη πολιτική πρόταση και φωνή και βασικός στόχος μας είναι να αναδείξουμε τα βασικά προτάγματα του ήδη διαμορφωμένου αναλυτικά προγράμματος μας, του Σχεδίου Ελλάδα».
Ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής υπογράμμισε ότι «αυτή θα είναι και η βάση για όποια συζήτηση την επόμενη μέρα των εκλογών και όχι η λογική των αριθμών, ώστε να σχηματισθεί κυβέρνηση».
Ανακοίνωσε, επίσης, ότι τη δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου έχει προγραμματισθεί εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου, με την παρουσία του Φρανς Τίμερμανς, υποψηφίου των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών για την προεδρία της Κομισιόν.
«Δίνει πολιτικές απαντήσεις σε όλους όσοι θεωρούν ότι μπορούν να καπηλευτούν το χώρο της Κεντροαριστεράς ή της σοσιαλδημοκρατίας σε Ελλάδα και Ευρώπη, είναι ότι ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Φρανς Τίμερμανς, θα παραβρεθεί στο Συνέδριό μας, θα απευθύνει ομιλία κλείνοντας ερμητικά τις πόρτες σε όλους όσοι ονειρεύονται "γέφυρες" και "προοδευτικά μέτωπα"», σημείωσε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξάδερφος Κασσελάκη: Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των «Σπαρτιατών», λέει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου στο κόμμα των «Σπαρτιατών» για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, πολλά ερωτήματα έχουν προκύψει αναφορικά μ...