Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Απαράδεκτο η κυβέρνηση να διχάζει τους Έλληνες πάνω στους νεκρούς

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, ασκεί το Κίνημα Αλλαγής, για τους χειρισμούς των αρμοδίων στην φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.
Κληθείς να σχολιάσει την αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για την τραγωδία, που κόστισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους και στέρησε περιουσίες μίας ζωής σε πολύ περισσότερους, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης, υποστήριξε στο Πρακτορείο 104,9 FM, ότι «δυστυχώς, είναι η κυβέρνηση, η οποία επέλεξε πολύ πριν
συμπληρωθεί το τριήμερο του πένθους να δώσει κάποιες συνεντεύξεις», αφήνοντας να εννοηθεί ότι η συνέντευξη Τύπου των κυβερνητικών είναι αυτή που προκάλεσε την περισσότερη οργή τόσο στα κόμματα της αντιπολίτευσης που ως τότε κρατούσαν χαμηλούς τόνους, όσο και στους πολίτες. «Το να επιχειρεί η κυβέρνηση να διχάσει τους Έλληνες πάνω στους νεκρούς τους οποίους θρηνούμε, είναι κάτι εντελώς απαράδεκτο», είπε, τονίζοντας πως ήταν η κυβέρνηση που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου.
«Δεν χρειάζονται επικοινωνιακά παιχνίδια», σημείωσε ο ίδιος, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως το μόνο πράγμα που θέλει να κάνει, είναι «να πετάξει την μπάλα αλλού». Αναφερόμενος ειδικά στα όσα λέγονται περί κατεδάφισης αυθαιρέτων, ο Παύλος Χρηστίδης υποστήριξε ότι είναι 3,5 χρόνια στην κυβέρνηση και πως αν ήθελαν να το κάνουν αυτό, θα μπορούσαν να το είχαν κάνει τόσο οι υπουργοί, όσο και η περιφερειάρχης Αττικής. Όσο για το αν το ΚινΑλλ θα στήριζε μία τέτοια κυβερνητική πρωτοβουλία, προκάλεσε τους κυβερνώντες να φέρουν ένα σχέδιο, επί του οποίου και θα τοποθετηθεί με υπευθυνότητα το κόμμα του. «Κανένας όμως δεν θα πειστεί από νέα επικοινωνιακά σόου», συμπλήρωσε, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν έχει πειστεί ότι η κυβέρνηση επεξεργάζεται στην πραγματικότητα ένα τέτοιο σχέδιο.
«Τρία χρόνια τώρα έχω δει πάρα πολλές τροπολογίες του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες δίνουν παρατάσεις σε αυθαίρετα, ανοίγουν νέες διαδικασίες για αυθαίρετα», είπε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, παραδεχόμενος πάντως το διαχρονικό πρόβλημα αυθαίρετης δόμησης στην χώρα. «Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν πάλεψε να το αλλάξει, αλλά διεύρυνε και επέκτεινε το πρόβλημα», είπε, προτείνοντας να υπάρξει διακομματική συνεννόηση για την επίλυσή του.
http://www.matrix24.gr/2018/08/aparadekto-i-kivernisi-na-dichazi-tous-ellines-pano-stous-nekrous/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για ένα νέο σχέδιο στεγαστικής πολιτικής

Πριν από λίγες μέρες ο Παύλος Γερουλάνος, του ΠΑΣΟΚ, παρουσίασε έναν αριθμό που προκαλεί έκπληξη. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν, ανά τη χώρα, 72.0...