Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018

Συμβούλιο αρχηγών ζήτησε από τον Αλ. Τσίπρα η Φ. Γεννηματά

Τη σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών ζήτησε η Φώφη Γεννηματά σε συνομιλία που είχε με τον Αλ. Τσίπρα, με πηγές του κόμματος να αναφέρουν πάντως ότι η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, θα πάει αύριο στις 12.30 στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να ενημερωθεί από τον Πρωθυπουργό για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό. 
 Ειδικότερα,όπως ενημέρωσαν συνεργάτες της κ. Γεννηματά, ηεπικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης συνομίλησε πριν από λιγη ώρα με τον κ. Τσίπρα και ζήτησε σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών γιατί, όπως είπε, δεν έχει εξασφαλίσει συναίνεση ούτε καν μέσα στην κυβέρνησή του.  Κατά τις ίδιες πηγές, η κ. Γεννηματά επεσήμανε στον κ. Τσίπρα οτι «ακολουθεί μυστική διπλωματία» και ότι «θα πρέπει να προσέξει επειδή με όσα κάνει διχάζει τους Έλληνες». 

 Όπως ανέφεραν πάντως οι παραπάνω πηγές, «ειναι αυτονόητο ότι η κ. Γεννηματά θα πάει αύριο στο Μέγαρο Μαξίμου, στις 12.30 το μεσημέρι, γιατί λειτουργεί θεσμικά».
http://www.naftemporiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπέρ της πρότασης Μητσοτάκη για ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού η Φον ντερ Λάιεν

  Ευνοϊκά απέναντι στην ιδέα του   ευρωπαϊκού  πιστοποιητικού εμβολιασμού   κατά της Covid-19 το οποίο θα τυγχάνει «αμοιβαίας αναγνώρισης» τ...