Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Αύριο Δευτέρα, η κυβέρνηση των γερμανοτσολιάδων βάζει από την πίσω πόρτα προς ψήφιση στη Βουλή, μία κατάπτυστη τροπολογία έμπνευσης Κοντονή, που αφορά τροποποίηση του κώδικα συμβολαιογράφων.
1. Η τροπολογία αυτή είναι σκανδαλώδης και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ και προβλέπει την προμήθεια του λογισμικού του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ (συντοπίτη του Κοντονή) της newsphone, για τη λειτουργία της ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ.
http://www.parliament.gr/…/bbb19498-1ec8-431f-…/10164374.pdf
2. Λόγω της πίεσης του Κινήματος μας αλλά και της αντίστασης της πλειοψηφίας των συμβολαιογράφων που δεν ανήκουν στο κύκλωμα της μαφίας των πλειστηριασμών, κυβέρνηση, τραπεζίτες και κοράκια ΑΠΕΤΥΧΑΝ προηγουμένως να προχωρήσουν σε παράνομη κατάτμηση της δαπάνης για την προμήθεια του συγκεκριμένου λογισμικού του
κύριου Θεοδόση, σε όλους τους συμβολαιογραφικούς συλλόγους
3. Η κατάτμηση του κόστους ήταν απαραίτητη προκειμένου ο κύριος Θεοδόσης να αναλάβει τη «δουλειά» με απευθείας ανάθεση.
4.Τέσσερις επαρχιακοί Σύλλογοι (Πάτρα, Λάρισα, Ιωάννινα, Θράκη) είχαν υποβάλλει έγγραφο ερώτημα στην Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΑΔΣ) για τη νομιμότητα της εν λόγω σύμβασης (αν γίνεται με απευθείας ανάθεση να δοθεί το «πακέτο» της δημιουργίας και λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στη newsphone του Θεοδόση).
5. Η ΕΑΑΔΣ γνωμοδότησε προφορικά (η γραπτή γνωμοδότηση λέγεται ότι παρέμεινε στο συρτάρι λόγω πιέσεων !!!!) ότι οι συμβάσεις δημιουργίας και λειτουργίας-συντήρησης της πλατφόρμας είναι μία ενιαία σύμβαση και εφόσον ξεπερνά το όριο του κόστους, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ
.
6. Για να ξεπεραστεί η συγκεκριμένη γνωμοδότηση αλλά και οι αντιδράσεις τον επαρχιακών συμβολαιογραφικών συλλόγων οι οποίοι δεν είχαν κέρδος από τους πλειστηριασμούς παρά μόνο ρετσινιά, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ η κυβέρνηση Συριζα, αλλάζει το νόμο ώστε οι Συμβολαιογραφικοί Σύλλογοι να μην υπάγονται πλέον στο δημόσιο λογιστικό που υπάγονται ΟΛΑ τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (θα υπάγονται πλέον στο ιδιωτικό δίκαιο) και να μπορούν να κάνουν οποιαδήποτε προμήθεια ή αγορά υλικού ή υπηρεσιών, ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ χωρίς ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.
7. Το σκάνδαλο ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Με άλλη τροπολογία καταργούν τη θέση του νομικού συμβούλου της αρχής που ασχολήθηκε με το θέμα και γνωμοδότησε ενάντια στη θέληση του Κοντονή.
ΑΠΟΛΥΟΥΝ δηλαδή με νόμο το φυσικό πρόσωπο που δεν υπάκουσε στις εντολές και τις πιέσεις και γνωμοδότησε σύμφωνα με το νόμο.
http://www.parliament.gr/…/bbb19498-1ec8-431f-…/10164783.pdf
8. Όλα αυτά θα λάβουν χώρα Δευτέρα και Τρίτη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Η τροπολογία της ντροπής θα περάσει σαν τσόντα μέσα σε ένα άσχετο νομοσχέδιο για την Εκπαίδευση.
Έχουμε να κάνουμε με ένα τεράστιο σκάνδαλο από την κυβέρνηση Συριζα η οποία αποτινάσσοντας τον οποιοδήποτε φερεντζέ συντάσσεται απόλυτα με τα συμφέροντα των διεθνών αρπακτικών, του κυκλώματος των συμβολαιογράφων-κορακιών και των τραπεζιτών.
9. Ο Ελληνικός Λαός θα χάνει την περιουσία του από Σεπτέμβρη, με ένα κλικ μαζικά, ταχύτατα και με συνοπτικές διαδικασίες.
Το κοινωνικό αυτό έγκλημα θα έχει φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς.
Να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη υπέρ Βωμών και Εστιών.
Θα κριθούμε ΟΛΟΙ για τη στάση μας και για το στρατόπεδο που θα επιλέξουμε.
https://eleutheriellada.wordpress.com/2017/07/31/%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%B4%CE%B7%CF%83-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1/#more-90207

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Δεύτερη θέση, «έστω και με μία ψήφο»

Τη δεύτερη θέση, έστω και με μία ψήφο διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, θέλει ο Νίκος Ανδρουλάκης , ο οποίος όσο πλησιάζουμε προς τις ευρωεκλογές θα ...