Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Γ. Καρατζαφέρης: Απέκλεισε επιστροφή του στη ΝΔ με την πολιτική που ακολουθείται

Γ. Καρατζαφέρης: Απέκλεισε ενδεχόμενη επιστροφή του στη ΝΔ με την πολιτική που ακολουθείται
Απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία, με την πολιτική που ακολουθείται, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος, στο πλαίσιο τηλεοπτικής συνέντευξης, δήλωσε πως «δεν υπάρχει κανένα περιθώριο, με αυτή την πολιτική, εμείς να έρθουμε σε επαφή». Όπως είπε, «μπορούμε να μιλήσουμε για πολιτικές. Τα άλλα τα λέει ο ποιητής. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι, ούτε από τη μία πλευρά, ούτε από την άλλη», ενώ, ασκώντας κριτική στην πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, υπογράμμισε πως «δεν ακούω προτάσεις, μόνο ευχολόγια».
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε πως «πρέπει να συζητήσουμε πολιτική: ‘ναι’ στο ευρώ ή ‘όχι’ στο ευρώ, θα μείνουμε στο μνημόνιο; Εάν έχουν σκοπό να μείνουμε

στο Μνημόνιο με ακριβό ευρώ, είναι καταστροφή. Η εναλλακτική πρόταση που έρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι συμφορά. Άρα καλούμεθα να διαλέξουμε ανάμεσα στη συμφορά και την καταστροφή».
Την ίδια στιγμή, άφησε αιχμές εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη και του Μάκη Βορίδη, πρώην βουλευτών του ΛΑΟΣ, τονίζοντας πως «δεν περίμενα να είναι τόσο νεοφιλελεύθεροι». Όπως είπε, «περίμενα περισσότερο πατριωτισμό. Δεν είναι κακό να αλλάζει κανείς απόψεις, κακό είναι να μην σέβεται τον εαυτό του και την ιστορία του».
eklogika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ψηφιακό το κομματικό κράτος

Το «σαρανταενατακατό» είναι ένα από τα καλαμπούρια που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και μια μεγάλη παγίδα για τη Νέα Δημοκρατία. Το σχεδόν 41% ...