Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Σταματάμε την προπαγάνδα των εταιρειών ορυκτών καυσίμων!

Οι εταιρείες ορυκτών καυσίμων χρησιμοποιούν τις διαφημίσεις και τις χορηγίες ως πράσινο “ξέπλυμα”, για να μας παραπλανήσουν και να αποσπάσουν την προσοχή μας από τις βρώμικες δραστηριότητές τους, που καταστρέφουν το κλίμα και τις κοινωνίες του πλανήτη και μας βάζουν όλο και πιο βαθιά στην κλιματική κρίση. Αυτό πρέπει να σταματήσει!

Μέσα από την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών, έχουμε μία ιστορική ευκαιρία να απαγορεύσουμε τις διαφημίσεις και τις χορηγίες των εταιρειών ορυκτών καυσίμων. Έχουμε τη δύναμη να σταματήσουμε την προπαγάνδα τους, να τους κάνουμε να λογοδοτήσουν για τις ευθύνες τους, να ενωθούμε και να αλλάξουμε τη νομοθεσία!

Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

Ξεσκεπάζουμε την τοξική στρατηγική των εταιρειών ορυκτών καυσίμων και το πράσινο "ξέπλυμά" τους και μαζί πιέζουμε για να αλλάξει η νομοθεσία!

Συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου συναινείς στο να επικοινωνεί η Greenpeace μαζί σου μέσω αυτών. Δεν μοιραζόμαστε, ούτε ανταλλάσουμε τα προσωπικά σου στοιχεία, τα οποία φυλάσσονται σε ασφαλή βάση δεδομένων και μπορείς να ζητήσεις να διαγραφούν ανά πάσα στιγμή.
ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΕΔΩ
(skip to sign ECI)

https://act.greenpeace.org/page/87825/petition/1?ea.tracking.id=Project%20Agora&utm_source=projectagora&utm_medium=referral&tblci=GiAEH95MuCjqk1VtDEU2O5uyW33kiYbAZI20IRhf9jSyEyD52lQoqIGvwOiomt1I#tblciGiAEH95MuCjqk1VtDEU2O5uyW33kiYbAZI20IRhf9jSyEyD52lQoqIGvwOiomt1I

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Δεύτερη θέση, «έστω και με μία ψήφο»

Τη δεύτερη θέση, έστω και με μία ψήφο διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, θέλει ο Νίκος Ανδρουλάκης , ο οποίος όσο πλησιάζουμε προς τις ευρωεκλογές θα ...