Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Κόντρα Κύρτσου - Μαξίμου και βολές για "πάρτι" προσλήψεων

Εσωκομματικό μέτωπο ανοίγει στη ΝΔ και στην κυβέρνηση, καθώς κλιμακώνεται η κόντρα του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου με το Μέγαρο Μαξίμου.Μετά το θέμα των δικαστικών διώξεων κατά των δημοσιογράφων Κ. Βαξεβάνη και Γιάννας Παπαδάκου για το σκάνδαλο Novartis, αντικείμενο αντιπαράθεσης γίνεται η υπόθεση των αθρόων προσλήψεων στο "αμαρτωλό" ΚΕΕΛΠΝΟ, όταν υπουργός Υγείας ήταν ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο Γ. Κύρτσος, που υποστήριξε το 2015 την υποψηφιότητα Μητσοτάκη για την αρχηγία του κόμματος, βρίσκεται πλέον σε πορεία  σύγκρουσης με τον πρωθυπουργό και το στενό επιτελείο του, προκαλώντας εκνευρισμό και αντιδράσεις.  Η είδηση για τα δύο παραπεμπτικά βουλεύματα που στέλνουν στο «σκαμνί»

τους υπευθύνους για το πάρτι προσλήψεων επί υπουργίας Άδ. Γεωργιάδη στο ΚΕΕΛΠΝΟ βρέθηκαν στο στόχαστρο του. Μετά τη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε χθες εναντίον του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, "σήκωσε το γάντι" με αλλεπάλληλες αναρτήσεις και συνέντευξή του στον ρ/σ «Στο κόκκινο 105,5». Σήμερα επανήλθε με νέο «τιτίβισμα» για τις προσλήψεις ημετέρων στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Έγραψε στο Twitter ο Γιώργος Κύρτσος:

Το μεγάλο κράτος πολλοί εμίσησαν, τους διορισμούς όμως ελάχιστοι. Αυτό είναι το συμπέρασμα από τους μαζικούς διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Έτσι όμως γινόμαστε εύκολος στόχος των ''φειδωλών'' της ΕΕ που ασκούν πίεση για αποτελεσματικότερη δημοσιονομική διαχείριση

Πρόκειται για ακόμα μια αιχμηρή ανάρτηση του ευρωβουλευτή, μετά τις βολές που εξαπέλυσε για «άστοχο χειρισμό στο θέμα Βαξεβάνη – Παπαδάκου».

Η σύγκρουση είναι πλέον είναι ανοιχτή. Ομως, κατά τις εκτιμήσεις κοινοβουλευτικών παραγόντων και πολιτικών σχολιαστών ο πρωθυπουργός δεν πρόκειται να τον διαγράψει φοβούμενος σφοδρότερες αντιδράσεις από το Ευρωκοινοβούλιο, που θα "στραπατάριζαν" της ευρωπαϊκή του εικόνα.

https://www.msn.com/el-gr/money/economy/%ce%ba%cf%8c%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%ba%cf%8d%cf%81%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%ce%be%ce%af%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%ad%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b9-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b5%cf%89%ce%bd/ar-AASTnQh?ocid=mailsignout&li=BBqxHCu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εθνική μας αφωνία

Βαδίζουμε προς τις ευρωεκλογές συζητώντας επί παντός επιστητού, αρκεί αυτό να είναι άσχετο με τις ίδιες τις ευρωεκλογές. Το στοίχημα που είν...