Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

«Κάθε φορά που λένε ότι ενίσχυσαν το σύστημα υγείας, θέλω να κάνω εμετό»…

Το παρακάτω tweet εργαζόμενης σε δημόσιο επαρχιακό νοσοκομείο για την κατάσταση που επικρατεί εν μέσω νέας έξαρσης κρουσμάτων και θανάτων από κορωνοϊό αποτυπώνει τις τραγικές συνθήκες στις οποίες έχουν περιέλθει οι ήρωες της πρώτης γραμμής, θύματα και αυτοί όπως και χιλιάδες άνθρωποι που νοσούν μιας εγκληματικής πολιτικής που άφησε αθωράκιστο το δημόσιο σύστημα υγείας εν μέσω πανδημίας.

Συγκεκριμένα στο tweet που δημοσίευσε το alfavita.gr, γράφει:

Μετά από 4 σερί εφημερίες που δεν είδα τον άντρα μου η τον 2,5 χρόνων γιο μου, αλλά είδα τουλάχιστον 100 περιστατικά covid (σε επαρχιακό νοσοκομείο) έχω να πω ότι κάθε φορά που βγαίνει ο πρωθυπουργός και ο υπουργός υγείας στην tv και λέει ότι ενίσχυσαν το σύστημα υγειας, θέλω να κάνω εμετό. Θέλω να μπορώ εκείνη τη στιγμή που είναι στα κανάλια να βγω και να τους φτύσω στα μούτρα. Να τους πω πόσο ψεύτες είναι και πόσο κοροϊδεύουν τον κόσμο. Τίποτα δεν κάνανε. Μας άφησαν μόνους μας να τρέχουμε σαν τους τρελούς να τα βγάλουμε πέρα. Χωρίς προσωπικο.

Χωρίς μέσα προστασίας (παρακαλάμε για στολές και μάσκες) χωρίς μηχανηματα (φορητά ακτινολογικά) και χωρίς γιατρούς και νοσηλευτές. Εκτεθημενοι σε κάθε επιβεβαιωμένο η μη κρούσμα. Μας φέραν από δωρεά 10 κρεβάτια για περιστατικά covid. Ποιος θα τα δει αυτά? Ο ένας παθολόγος η ο ενας αναισθησιολογος η ο ενας ακτινολόγος που είναι σε βάρδια? Και αν έρθει ένα τροχαίο? Μια ανακοπή? Ποιος θα πάει να το δει? Γιατί μας βάζετε στη διαδικασία να επιλέξουμε ποιος θα ζήσει η ποιος θα πεθάνει?

Πρώτη φορά γράφω τόσο πολύ αλλά ειλικρινά κλαίω στο νοσοκομείο με αυτά που βιώνω και κλαίω και στο σπίτι μου με αυτά που ” κουβαλάω” απ’ τη δουλειά.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟ!!

https://eleutheriellada.wordpress.com/2020/11/14/%ce%ba%ce%ac%ce%b8%ce%b5-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ac-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bb%ce%ad%ce%bd%ce%b5-%cf%8c%cf%84%ce%b9-%ce%b5%ce%bd%ce%af%cf%83%cf%87%cf%85%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%8d/#more-119145

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νίκος Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου να αναδειχθεί ισχυρή και σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση

«Πρέπει να αποδοκιμαστεί η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας. Πώς αξιοποίησε ο κ. Μητσοτάκης το 41% που του έδωσε ο λαός στις εθνικές εκλογές», ...