Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Την ύποπτη σύνδεση του Μπιλ Γκέιτς με την πανδημία αποκάλυψε ο Σταμάτης Γονίδης

Μία σουπερνόβα αλήθειας προκάλεσε ο αγαπημένος μας Σταμάτης Γονίδης μιλώντας στον Αlpha και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε Γίνεται». Ο δημοφιλής τραγουδιστής το πήρε πάνω του ώστε να ξεκινήσει η αναγκαία αμφισβήτηση του κορωνοϊού και των lockdown, καταφέρνοντας μάλιστα να αναδείξει και τον ύποπτο ρόλο του Μπιλ Γκέιτς σε όλο αυτό.

Ο κ. Γονίδης ξεκίνησε με ένα κλασικό ρητό του Βενιαμίν Φραγκλίνου για την σχέση ασφάλειας και ελευθερίας. Το ρητό βασικά αρχικά ήταν υπέρ της φορολόγησης, αλλά άμα λάχει χρησιμεύει για ό,τι θέλουμε να χρησιμεύσει.
«Στην καραντίνα θέλαμε και μπήκαμε. Αν δεν θέλαμε, δεν θα μπαίναμε. Όλος ο κόσμος είχε καταλάβει ότι έπρεπε να προφυλαχθεί από αυτό. Υπάρχει κάποιος σοφός που λέει ότι όταν για την ασφάλειά σου θυσιάζεις την ελευθερία σου δεν θα έχεις ούτε ασφάλεια ούτε ελευθερία.

Θέλαμε πιστεύω και μείναμε σε καραντίνα, αλλά όταν δεις ένα έργο που δεν σου αρέσει δεν ξαναπάς στο σινεμά να το δεις, άρα δεν πρόκειται να ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Δεν μιλάω μόνο για τους Έλληνες, γενικά όλοι οι λαοί του κόσμου δεν θα το δεχτούν να γίνει ξανά.»

Το λουτρό αποκαλύψεων ξεκινάει όταν πέφτει στο τραπέζι η ιδέα ότι τελικά δεν επρόκειτο για πανδημία, και ότι η δήλωση του Μπιλ Γκέιτς ότι παραείμαστε πολλοί σε αυτή τη Γη (o Γκέιτς βέβαια πιστεύει ότι η μείωση του ρυθμού ανάπτυξης του παγκόσμιου πληθυσμού θα γίνει με την μείωση της παιδικής θνησιμότητας), πιθανώς να συνδέεται με όλα αυτά που γίνονται:


Πιστεύω ότι δεν ήταν πανδημία αλλά επιδημία, Αν ήταν πανδημία θα ήταν τα θύματα πολύ περισσότερα από της γρίπης. Η Ελλάδα το χειρίστηκε πολύ ωραία και εμείς οι Έλληνες και η κυβέρνηση. Η κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό. Καμία κυβέρνηση του κόσμου, γιατί ξέρουμε ότι κάτι παίζει. Ο Μπιλ Γκέιτς έλεγε ότι ο πληθυσμός της γης έχει αυξηθεί πολύ και πρέπει να μειωθεί. Αν το πιστεύει αυτός ο κύριος καλύτερα να πεθάνει πρώτος για να δώσει το καλό παράδειγμα.

Οι συνωμοσίες είναι πολλές. Το μυαλό του ανθρώπου σκέφτεται πολλά γύρω από αυτό, βλέπει ενημερώνεται και κάτι πιστεύω ότι του κρύβουν.»

Δεν τελειώσει όμως εκεί ο Σταμάτης. Καταρχάς μας θύμισε ότι ο ίδιος έχει προφητεύσει εδώ και χρόνια για όλα αυτά:



Αφού λοιπόν ανέφερε ότι «Κάτι μας κρύβουν» ήταν όντως προφητεία (στο κάτω κάτω, κάτι δε θα μας κρύβουν;), συνέχισε αναπτύσσοντας τη θεωρία του ότι αυτό που ζούμε βασικά δεν είναι ζωή, αλλά ένα όνειρο μέσα στην ύλη:


«Έχω γράψει και τραγούδι πριν από τρία χρόνια που έλεγε κάθεσαι σε μία οθόνη και ότι σου λένε κάνεις. Ήταν προφητικό αυτό το τραγούδι. Πιστεύω ότι πίσω από όλα αυτά κάτι κρύβεται.

Ανησυχώ για τους όλους όχι για τον εαυτό μου, δεν φοβάμαι τον θάνατο. Είναι κάτι που θα γίνει κάποια στιγμή, άρα έχω εξοικειωθεί με αυτό το θέμα. Η ζωή είναι ένα όνειρο μέσα στην ύλη. Αυτή τη στιγμή ζούμε ένα όνειρο που θα ξυπνήσουμε όταν κάνουμε μετάβαση στην πραγματική ζωή.»

Ακούστε τον μεγάλο γκουρού:

Εμείς πάντως δεν νιώθουμε καμία έκπληξη αγαπητές φίλες και φίλοι, ένας άνθρωπος που κάνει 4 χιλιόμετρα για μία καλή σπανακόπιτα δε μπορεί παρά να είναι ένας αληθινός μαχητής της ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ψηφιακό το κομματικό κράτος

Το «σαρανταενατακατό» είναι ένα από τα καλαμπούρια που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και μια μεγάλη παγίδα για τη Νέα Δημοκρατία. Το σχεδόν 41% ...