Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019

Μέτα: οφείλουμε ευγνωμοσύνη στην Ελλάδα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αλβανίας, Ιλίρ Μέτα, δέχθηκε την νέα επικεφαλής της πρεσβείας Ελλάδος στην Αλβανία, Σοφία Φιλιππίδου, η οποία του επέδωσε διαπιστευτήρια.

Ευχόμενος το «καλώς ορίσατε» και επιτυχίες στο καθήκον της, ο κ. Μέτα διαβεβαίωσε την διπλωμάτη για στενή συνεργασία προς το κοινό στόχο, την περαιτέρω και σε όλους τους τομείς σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών και των δύο λαών.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αλβανίας επεσήμανε την μεγάλη σημασία των διμερών σχέσεων, για το κοινό μέλλον, αλλά και το ευρωπαϊκό μέλλον ολόκληρης της περιοχής.


Με την Ελλάδα έχουμε πολλά που μας ενώνουν, γι' αυτό δεν πρέπει να σταματήσουμε τις προσπάθειες για την προώθηση της στρατηγικής συνεργασίας και την περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων και της καλής γειτονίας, τόνισε ο Ιλίρ Μέτα.

Εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη απέναντι στην Ελλάδα για τη συνεχή της υποστήριξη προς την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αλβανίας διαβεβαίωσε την επικεφαλής της ελληνικής πρεσβείας στην Αλβανία ό,τι η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση παραμένει ο σημαντικότερος στρατηγικός στόχος για την Αλβανία.
https://www.ant1news.gr/eidiseis/article/550041/meta-ofeiloyme-eygnomosyni-stin-ellada#.XbWYyqc9Yi0.mailto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάτι: "Όχι" του εισαγγελέα για άσκηση κακουργηματικής δίωξης

Αρνητική απάντηση έλαβε, από τον αρμόδιο εισαγγελέα, ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση της τραγωδίας στο  Μάτι  από την πυρκαγιά του Ιο...