Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

ΝΔ-Θεοδωρικάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κερδίσει καμία Περιφέρεια

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κερδίσει καμία Περιφέρεια, προβλέπει ο επικεφαλής του Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Ν.Δ. Τάκης Θεοδωρικάκος, υποστηρίζοντας ότι παρότι ο κ. Τσίπρας επιθυμεί να εξαντλήσει την τετραετία, δεν μπορεί να αψηφήσει την επερχόμενη συντριβή στις περιφερειακές εκλογές και τις ευρωεκλογές.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Τα Νέα» επισημαίνει πως η δίψα της νομής της εξουσίας και το προσωπικό συμφέρον μπήκαν πάνω από το συμφέρον των πολιτών και της πατρίδας αφού η στρατηγική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ διαψεύστηκε εδώ και καιρό, ενώ όσον αφορά τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τη Ν.Δ. αναφέρει «την επανάπαυση και την αλαζονεία». Για τις περιφερειακές κάλπες ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου

Μητσοτάκη υποστηρίζει ότι θα γιγαντωθεί το αίτημα να φύγει η σημερινή κυβέρνηση και ότι δεν πρόκειται να εκλεγεί ούτε ένας περιφερειάρχης που να προέρχεται από τον πολιτικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό άλλωστε, όπως τονίζει, ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από υποψηφίους του ΚΙΝΑΛ.

Αλλά και στις ευρωεκλογές θα κυριαρχήσει η λαϊκή πλειοψηφική φωνή που θα πει «φύγετε» στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει. Και προσθέτει ότι θα προταχθούν τα εθνικά πολιτικά κριτήρια και ο κ. Τσίπρας θα πληρώσει βαριά το τίμημα για την φτωχοποίηση που προκάλεσε, για τα ψέματα που είπε, για τις απαράδεκτες εθνικές υποχωρήσεις, για τη συνολική του αποτυχία.

Παράληλα ο Τάκης Θεοδωρικάκος ξεκαθαρίζει πως οι επόμενες εκλογές θα είναι μια πολύ σκληρή αναμέτρηση. «Η κυβέρνηση δυναμιτίζει το πολιτικό τοπίο. Διχάζει την κοινωνία και συκοφαντεί τους αντιπάλους της, παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη. Διέλυσε τη δημιουργική οικονομία με την υπερφορολόγηση, δέσμευσε τη χώρα σε πολύ βαριές και μακροχρόνιες μνημονιακές υποχρεώσεις και μοιράζει προεκλογικά επιδόματα και υποσχέσεις παρηγοριάς σαν να μην τρέχει τίποτα».

Και ταυτόχρονα, σημειώνει, «με την ανευθυνότητά τους αυξάνουν και τους εθνικούς κινδύνους. Γι’ αυτό η πολιτική αλλαγή είναι κατεπείγουσα ανάγκη ώστε να υπάρξει μια νέα ισχυρή κυβέρνηση, με μεγάλη κοινωνική και κοινοβουλευτική βάση».

https://www.aftodioikisi.gr/politiki/nd-theodorikakos-o-syriza-den-tha-kerdisei-kamia-perifereia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νίκος Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου να αναδειχθεί ισχυρή και σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση

«Πρέπει να αποδοκιμαστεί η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας. Πώς αξιοποίησε ο κ. Μητσοτάκης το 41% που του έδωσε ο λαός στις εθνικές εκλογές», ...