Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Ξεκίνησε την ‘πορεία προς τον λαό’ ο Παύλος Γερουλάνος

Αποφασισμένος να ‘οργώσει’ την Ελλάδα από άκρη σε άκρη εμφανίζεται ο Παύλος Γερουλάνος, που μπορεί να διαφώνησε μόνος τόσο ανοιχτά στην τελευταία συνεδριακή διαδικασία του ΠΑΣΟΚ, πλην όμως, έχει διαπιστώσει ότι είναι χιλιάδες αυτοί που συμφωνούν μαζί του στον χώρο.
Σε αυτό το πλαίσιο, δεν είναι τυχαίο ότι αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, αφού επέλεξε τη συμπρωτεύουσα ως τον πρώτο σταθμό της περιοδείας του. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του εκεί, πραγματοποιεί μάλιστα σειρά συναντήσεων, πολιτικού, και όχι μόνο,
ενδιαφέροντος. Συνάντηση είχε με τον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, αλλά και με στελέχη του χώρου του και με απλούς πολίτες. Αυτό εξάλλου έχει σκοπό να κάνει και στις άλλες του περιοδείες, καταλήγοντας μετά από μακρύ οδοιπορικό στην Αθήνα, για να ‘οργώσει’ και εκεί εκ νέου τις γειτονιές της, αξιοποιώντας αυτή την φορά και την ‘μαγιά’ που με τον ίδιο τρόπο απέκτησε προεκλογικά στον αγώνα του ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.
Τυχαία εξάλλου δεν είναι και όσα είπε για την Τοπική Αυτοδιοίκηση από την συμπρωτεύουσα. Ότι δηλαδή «μέσα από τα μάτια των τοπικών κοινωνιών μπορούμε να χαράξουμε το μέλλον της πατρίδας μας». «Το Συνέδριο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση που διοργάνωσε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο για μεταπτυχιακούς φοιτητές των Πολιτικών Επιστημών, ήταν μία ωραία αφορμή να επισκεφθώ την πανέμορφη Θεσσαλονίκη. Μία πόλη με τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης, με μουσεία που μπορούν να γίνουν και πόλοι τουριστικής έλξης, αλλά κυρίως με ενδιαφέροντες ανθρώπους», έγραψε στα social media, κάνοντας λόγο για ανθρώπους δυναμικούς, με άποψη, με ιδέες, με όρεξη και διάθεση για πορεία προς τα μπροστά. «Μέσα από τα μάτια των τοπικών κοινωνιών μπορούμε να χαράξουμε το μέλλον της πατρίδας μας», είπε, συμπυκνώνοντας σε μία φράση ένα βαθύ του ‘πιστεύω’ για το μέλλον αυτού του τόπου και πώς μπορεί αυτό να διαμορφωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξάδερφος Κασσελάκη: Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των «Σπαρτιατών», λέει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου στο κόμμα των «Σπαρτιατών» για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, πολλά ερωτήματα έχουν προκύψει αναφορικά μ...