Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Ο Σταύρος Θεοδωράκης… δεν μασάει τα λόγια του: “Οι πολιτικοί πηγαίνουν στα συλλαλητήρια για να ψαρέψουν ψήφους”

Τις πολιτικές εξελίξεις σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, στο πλαίσιο συνέντευξης την οποία παραχώρησε στο ραδιόφωνο του “Alpha” και τη δημοσιογράφο Λώρα Ιωάννου.
Τα κυριότερα σημεία της παρέμβασης του Σταύρου Θεοδωράκη:
“Ρώτησα τον Πατριάρχη τι θα γίνει με την Εκκλησία των Σκοπίων και μου είπε ότι είναι αισιόδοξος παρά τα εμπόδια. Είναι αποφασισμένος να βοηθήσει και ο ίδιος να απαλλαγούμε από αυτό το αγκάθι. Θα ήταν μία πρώτη νίκη της ειρήνης απέναντι στις αλυτρωτικές πολιτικές. Ο κόσμος στην πΓΔΜ στηρίζει τη λύση του Μακεδονικού λόγω της ανάγκης τους για μια
Ευρωπαϊκή ταυτότητα. Να σκεφτούμε εμείς εδώ στην Ελλάδα, ειδικά σήμερα, αν με την στάση μας δίνουμε τα Σκόπια πακέτο στους Τούρκους.
Ο κ.Τόσκας είναι τουλάχιστον ανίκανος και αναρωτιέμαι ποιον υπηρετεί. Λέει ότι τα Εξάρχεια είναι μια κανονική περιοχή αλλά χρειάζεται τουλάχιστον δύο διμοιρίες των ΜΑΤ για να περπατήσει εκεί.
Αυτός που ζητάει άδεια πρέπει να έχει λύσει τους λογαριασμούς του με το παρελθόν. Δεν μπορεί να κλείνει το μάτι σε τρομοκρατικές ενεργειες και να ζητάει και από την πολιτεία να του δώσει άδεια. Δεν έχει κάνει μια ελάχιστη αυτοκριτική για τους φόνους που έχει κανει.
Δεν αντιλαμβάνομαι πως κάποιοι πολιτικοί που θεωρούν τον εαυτό τους προοδευτικό θα είναι σήμερα στα συλλαλητήρια. Είναι δικαίωμα του κόσμου να διαδηλώνει αλλά οι πολιτικοί μάλλον πάνε εκεί για να ψαρέψουν ψήφους”.
http://ysterografa.gr/%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%BB%CF%8C/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξάδερφος Κασσελάκη: Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των «Σπαρτιατών», λέει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου στο κόμμα των «Σπαρτιατών» για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, πολλά ερωτήματα έχουν προκύψει αναφορικά μ...