Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

Έντονο παρασκήνιο για την ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη: Τι προηγήθηκε, τι έπεται

Έντονο παρασκήνιο συνόδευσε την αποχώρηση του Γιώργου Λαζαρίδη από την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, απόφαση που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στην κυβέρνηση, αλλά και ερωτηματικά σχετικά με τη βιωσιμότητά της.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, μια μέρα πριν την ανακοίνωση της ανεξαρτητοποίησής του, ο κ. Λαζαρίδης συναντήθηκε με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, ο οποίος επιχείρησε -ανεπιτυχώς, όπως φάνηκε- να τον μεταπείσει. Από εκεί και πέρα, φήμες θέλουν κι άλλο βουλευτή των ΑΝΕΛ (από τους επτά που
έχουν απομείνει) να αποχωρεί μέσα στις επόμενες ημέρες, με διάφορα ονόματα να ακούγωνται, αν και κυβερνητικές πηγές εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι δεν θα τεθεί ζήτημα απώλειας της δεδηλωμένης.
Χαρακτηριστική ήταν άλλωστε η δήλωση του υφυπουργού Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ο οποίος αναφερόμενος στους 152 εναπομείναντες κυβερνητικούς βουλευτές σημείωσε ότι «το όριο αυτό θέτει ακόμα περισσότερο προ των ευθυνών τους αυτούς που έχουν απομείνει» τονίζοντας, μάλιστα, ότι «νομίζω Συμπιλίδης δεν θα βρεθεί σε αυτή την κυβέρνηση».
http://www.topontiki.gr/article/279350/entono-paraskinio-gia-tin-anexartitopoiisi-lazaridi-ti-proigithike-ti-epetai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΒ: Στη μεσαία τάξη πέφτουν τα μεγαλύτερα φορολογικά βάρη

Τεράστια πρόσθετα φορολογικά βάρη επωμίζεται η ελληνική μεσαία τάξη, σύμφωνα με το μηνιαίο δελτίο που εξέδωσε ο ΣΕΒ, ο οποίος βασίζει τι...