Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Το βρόμικο όνειρο του Τραμπ

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες,

Με τον Τραμπ πλανητάρχη, η κλιματική αλλαγή εκτροχιάζεται. Αλλά τώρα μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα τον χειρότερο εφιάλτη του, ακυρώνοντας τα ασφαλιστικά συμβόλαια της βιομηχανίας του άνθρακα!

Ο Τραμπ λατρεύει τα εργοστάσια άνθρακα που απειλούν την ζωή στον πλανήτη μας. Αλλά ο κλάδος του άνθρακα δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς ασφάλιση. Μεγάλες ασφαλιστικές έχουν ήδη αρχίσει να αποσύρονται απ’ τη βιομηχανία άνθρακα λόγω της δημόσιας πίεσης -- και μαζί

μπορούμε να κάνουμε την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ασφαλιστική Munich RE να είναι η επόμενη!

Αυτό θα έσειε τα θεμέλια ολόκληρης της βιομηχανίας άνθρακα! Η Munich RE αποφασίζει αυτή τη στιγμή -- και σε λίγες μέρες θα συναντήσει τους μεγαλύτερους πελάτες της σε συνέδριο στη Γερμανία. Ας τους τη στήσουμε με 1 εκατ. υπογραφές, γιγαντοαφίσες και διαφημίσεις στα ΜΜΕ, για να χαλάσουμε το καρβουνιασμένο όνειρο του Τραμπ που σκοτώνει τον πλανήτη μας!

Πάτα για να κάνουμε πραγματικότητα τον εφιάλτη του Τραμπ και να σώσουμε το κλίμα

Υπάρχει κινητικότητα! Η Allianz, η μεγαλύτερη ασφαλιστική στον κόσμο, μόλις ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να ασφαλίζει τη βιομηχανία άνθρακα, και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρουμε με το μέρος μας άλλη μια τεράστια εταιρεία.

Η Munich RE είναι η μεγαλύτερη αντασφαλίστρια εταιρεία στον κόσμο -- παρέχει υπηρεσίες σε εκατοντάδες ασφαλιστικές -- που σημαίνει ότι έχει τη δύναμη να γράψει τη θανατική καταδίκη του άνθρακα! Ο διευθυντής της μπορεί ακόμη να είναι διστακτικός. Αλλά ξέρουμε ότι ανησυχεί για τη δημόσια εικόνα του και μπορούμε να τραβήξουμε την προσοχή του, αν δημιουργήσουμε θόρυβο γύρω απ΄ αυτό το σημαντικό συνέδριο που θα γίνει στην έδρα του, το Βερολίνο!

Ίσως κάποιοι από εμάς να ανησυχούμε για τις απώλειες θέσεων εργασίας, αλλά οι ασφαλιστικές δίνουν προειδοποίηση με αρκετά μεγάλη προθεσμία. Θα υπάρχει αρκετός χρόνος για να μεταβούν οι εργαζόμενοι απ’ αυτόν τον ετοιμοθάνατο κλάδο -- ο οποίος, έτσι κι αλλιώς, απασχολεί περισσότερα μηχανήματα παρά ανθρώπους. Επιπλέον -- η ανανεώσιμη ενέργεια ήδη δημιουργεί εκατομμύρια νέες θέσεις παγκοσμίως.
Οι κυβερνήσεις μας δεν κινούνται αρκετά γρήγορα για να αποτρέψουν την υπερθέρμανση του πλανήτη. Κι αν δεν επέμβουμε τώρα, τα παιδιά μας θα ζήσουν σε έναν κόσμο που δε θα θυμίζει σε τίποτα αυτόν που κληρονομίσαμε. Αυτό είναι το μυστικό όπλο που χρειαζόμαστε -- ας το χρησιμοποιήσουμε!

Πάτα για να κάνουμε πραγματικότητα τον εφιάλτη του Τραμπ και να σώσουμε το κλίμα
Πάει ένας χρόνος από τότε που ο Τραμπ απέσυρε τις ΗΠΑ απ’ τη Συμφωνία του Παρισιού. Δε θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια όσο εκείνος καταστρέφει όσα αγωνιστήκαμε να προστατέψουμε. Σ’ αυτήν την επέτειο, ας γκρεμίσουμε το όνειρο του Τραμπ που θέλει να αναβιώσει την αυτοκρατορία του άνθρακα. Κι αφού πάρουμε την Munich RE με το μέρος μας, θα τα βάλουμε με άλλα βαρίδια, όπως η AIG -- μέχρι να στερέψει η βιομηχανία του άνθρακα από ασφαλιστικές εγγυήσεις -- αυτή θα είναι η κηδεία του κάρβουνου!

Με ελπίδα και αποφασιστικότητα,
Lisa, Bert, Daniel, Christoph, Danny, Camille και όλη η ομάδα του Avaaz  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...