Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

Βασίλης Λεβέντης: «Το εθνικό έγκλημα είναι έτοιμο»

Την άποψη ότι «το εθνικό έγκλημα είναι έτοιμο» εξέφρασε, σήμερα, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Σάμου ΙΟΝΙΑΝ, ο Βασίλης Λεβέντης αναφερόμενος στις εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, και προσέθεσε ότι «η Ένωση Κεντρώων θα δώσει μάχη για να αποτρέψει αυτή την συμφωνία».
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επισήμανε ακόμη πως «η χώρα θα μπει σε περιπέτειες μετά την συμφωνία» λέγοντας ότι «δίνουμε το όνομα της Μακεδονίας και παίρνουμε κούφιες υποσχέσεις». Επιπλέον, ο κ. Λεβέντης εξήγησε γιατί το "όχι" της Ένωσης Κεντρώων «δεν ταυτίζεται με το "όχι" των ακροδεξιών ομάδων και της Χρυσής Αυγής» καθώς
όπως ανέφερε, «εμείς είμαστε ένα δημοκρατικό κόμμα και έχει προτάσεις για όλα τα θέματα. Οι ακροδεξιοί λένε "όχι" σε όλα γιατί αρνούνται τα πάντα».
«Εάν δώσουμε τώρα το όνομα», τόνισε ο κ. Λεβέντης «όταν στα Σκόπια έρθει μια άλλη κυβέρνηση που θα είναι πιο σκληρή και εθνικιστική, δεν θα μπορούμε να πάρουμε πίσω την υπογραφή μας».
http://www.topontiki.gr/article/275988/vasilis-leventis-ethniko-egklima-einai-etoimo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μέσω του gov.gr οι ληξιαρχικές πράξεις γέννησης, γάμου ή θανάτου

«Μεγάλη τομή στις συναλλαγές του πολίτη με το Δημόσιο»χαρακτήρισε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, τη δυνατότητα...