Παρότι το Μαξίμου έσπευσε να διευκρινίσει ότι το ζήτημα της ασφάλειας παραμένει στην ευθύνη της αστυνομίας, ο Κερκυραίος πολιτικός δεν κρύβει τον προβληματισμό του για την κίνηση αυτή, τον χρόνο που εκδηλώνεται και τις συνέπειες που μπορεί να έχει.
Για την ώρα έχει επιλέξει να μη μιλήσει – είναι και στο εξωτερικό, κάτι που διευκολύνει κάπως τα πράγματα. Ωστόσο, λένε οι πληροφορίες, άμα τη επιστροφή του στην Ελλάδα, θα τοποθετηθεί και θα εκδηλώσει τη δυσφορία του με κάποιον τρόπο.
Το βέβαιο είναι ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να εμπλέξει τις Ένοπλες Δυνάμεις σε θέματα που αφορούν στην ασφάλεια του μνημείου – αυτό έχει ξεκαθαριστεί από την πρώτη στιγμή και δεν πρόκειται να αλλάξει… με τίποτα, που λένε.
https://www.topontiki.gr/2025/10/18/o-dendias-kouvalai-polli-disareskia-stis-valitses-tou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου