Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

«Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ»: Αυτή είναι η νέα ιστοσελίδα που ανακοίνωσε ο Κασσελάκης

Κάλεσμα στους πολίτες να συμμετέχουν στις κομματικές διαδικασίες ενόψει του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον αποκλεισμό της υποψηφιότητάς του από την κεντρική επιτροπή στο Star, o κ. Κασσελάκης ανακοίνωσε τη δημιουργία της νέας ιστοσελίδας «Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ», στην οποία κάλεσε τους πολίτες να εγγραφούν για να εκφράσουν τη βούλησή τους για το μέλλον του κόμματος.
Παράλληλα, τους προέτρεψε να γίνουν και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ με εγγραφή στις τοπικές ΟΜ.

Στην πλατφόρμα που παρουσίασε ο Στέφανος Κασσελάκης, αναγράφεται το σύνθημα «η φωνή μας είναι το Συνέδριο» του ΣΥΡΙΖΑ. Λέγοντας για μία ακόμη φορά «Είμαι εδώ», ξεκαθαρίζει τη βούλησή του να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος.

Στο ερωτηματολόγιο της εγγραφής για τον «δικό μας ΣΥΡΙΖΑ» ζητείται ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο και διεύθυνση. Επιπλέον, υπάρχουν δύο ακόμα ερωτήματα: «αν είστε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ» και «αν θέλετε να γίνετε εθελοντής».
https://www.topontiki.gr/2024/10/15/o-dikos-mas-siriza-afti-ine-i-nea-istoselida-pou-anakinose-o-kasselakis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εργοδότες ξεγελούν την ΕΡΓΑΝΗ - Εργαζόμενοι χάνουν επιδόματα

Χιλιάδες εργαζόμενοι δεν λαμβάνουν τα βασικά, επίδομα γάμου και επίδομα προϋπηρεσίας ενώ ακόμη και για τον κατώτατο μισθό μετατρέπουν μόνο σ...