Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Και τώρα, σύνθεση...

Ρόλο «πραγματικής αξιωματικής αντιπολίτευσης» και πάντως σοβαρής αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, σκοπεύει να παίξει στο εξής το ΠΑΣΟΚ , με τον Νίκο Ανδρουλάκη, να ξέρει καλά ότι απαιτείται η καλύτερη δυνατή σύνθεση όλων των δυνάμεων του κόμματος, για να πετύχει κάτι τέτοιο σε αυτή τη φάση, πολλώ δε μάλλον αν θέλει να«κοιτάξει» με αξιώσεις προς το Μέγαρο Μαξίμου και την προοπτική μιας προοδευτικής το επόμενο διάστημα.

Σε αυτό το πλαίσιο, συνεργάτες του επιμένουν ότι θα αξιoποιήσει τους πάντες, από τους συνυποψηφίουςτου, ως και άλλα στελέχη του κόμματος, με τις συσκέψεις να έχουν ήδη ξεκινήσεικαι τον ίδιο να βλέπει σήμερα αρκετό κόσμο, κυρίως τους στενούς του συνεργάτες, προκειμένου να ακούσει τη γνώμη τους. «Λίφτινγκ» αναμένεται και στη Βουλή, ακόμα και στην ηγεσία των Κοινοβουλευτικών Τομέων Εργασίας, ώστε να είναι πιο μεθοδική και πιο επιδραστική η λειτουργία του κόμματος στο εξής, εντός και εκτός Βουλής.

Μεταξύ των ονομάτων που ακούγονται προς αξιοποίηση από τον πρόεδρο στη νέα του αυτή θητεία, είναι πέραν των συνυποψηφίων του, νέοι βουλευτές, όπως ο Δημήτρης Μάντζος, ο Παναγιώτης Δουδωνής και ο Παύλος Χρηστίδης, υποψήφιοι ευρωβουλευτές όπως ο Κώστας Τσουκαλάς, ο Λευτέρης Καρχιμάκης και η Όλγα Μαρκογιαννάκη, αλλά και στελέχη του κόμματος που βρέθηκαν στο πλευρό του με ενεργό ρόλο στις εσωκομματικές εκλογές, αλλά και νωρίτερα, όπως ο Βαγγέλης Τσόγκας, μέλος της ΚΠΕ του κόμματος, που είχε και τη βασική ευθύνη της προεκλογικής καμπάνιας του επανεκλεγέντα προέδρου. Πρόκειται ασφαλώς για ‘ανθρώπους του προέδρου’, αλλά η αξιοποίηση στελεχών δε θα μείνει εκεί. Αντίθετα, στόχος είναι να διευρυνθεί μετά και απότην επικοινωνία του Νίκου Ανδρουλάκη με τους συνυποψηφίους του.
https://www.matrix24.gr/2024/10/ke-tora-sinthesi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εργοδότες ξεγελούν την ΕΡΓΑΝΗ - Εργαζόμενοι χάνουν επιδόματα

Χιλιάδες εργαζόμενοι δεν λαμβάνουν τα βασικά, επίδομα γάμου και επίδομα προϋπηρεσίας ενώ ακόμη και για τον κατώτατο μισθό μετατρέπουν μόνο σ...