Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Πρώτιστος στόχος η ενδυνάμωση της παράταξης

Τέλος στην εσωκομματική συζήτηση θέλει να βάλει η Φώφη Γεννηματά, που αντίθετα, θέτει παραταξιακούς στόχους και καλεί όλους να δουλέψουν προς την κατάκτησή τους. Σε αυτό το πλαίσιο, είναι και η εντολή που έδωσε κατά τη διάρκεια της τελευταίας σύσκεψης που είχε με στενούς συνεργάτες της όταν τους κάλεσε να ασχοληθούν με την παράταξη.

Ειδικότερα, η Φώφη Γεννηματά θεωρεί ότι πρώτιστος στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από την ενδυνάμωση της ίδιας της παράταξης. Για αυτό και μιλώντας σε συνεργάτες της, έδωσε το στίγμα της στάσης που επιθυμεί να κρατήσουν όλοι στο εξής. Αφού τους κάλεσε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου το μήνυμα του Κινήματος Αλλαγής να φτάσει παντού, τους εκμυστηρεύθηκε την πρόθεσή της να κάνει και εκείνη το ίδιο. Έτσι, πέραν από τις ‘ψηφιακές περιοδείες’ που έχουν ξεκινήσει εδώ και εβδομάδες και χαίρουν μάλιστα μεγάλης ανταπόκρισης από τον κόσμο, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής σκοπεύει να ξεκινήσει και κανονικές περιοδείες, βγαίνοντας δυνατά μπροστά και δείχνοντας τον δρόμο στους συνεργάτες, τους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματός της.
Με την Χαριλάου Τρικούπη, μάλιστα, να ρίχνει ιδιαίτερο βάρος στην Αττική, η Φώφη Γεννηματά επισκέφθηκε ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα περιοχές της Βόρειας και της Ανατολικής Αττικής και σκοπεύει να κάνει το ίδιο σε όλη την Περιφέρεια, αλλά και στις υπόλοιπες της χώρας, μεταφέροντας σε κάθε άκρο της τελευταίας, τις προτάσεις του κόμματός της. Στις επαφές της αυτές κατά τη διάρκεια των περιοδειών, θα επικεντρώνει στο Ταμείο Ανάκαμψης και τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να απορροφηθούν οι πόροι από αυτό, ώστε να επιτευχθεί η περιβόητη ανάπτυξη, καθώς επίσης και σε θέματα τοπικού κάθε φορά ενδιαφέροντος.
Στο μεταξύ, το Κίνημα Αλλαγής θα εντείνει την αντιπολίτευσή του στη ΝΔ, αναδεικνύοντας κάθε φορά τα λάθη και τις παραλείψεις της, ή τα προβλήματα που προκύπτουν από την πολιτική της (πχ στη διαχείριση της πανδημίας και το σταδιακό άνοιγμα της Οικονομίας, χωρίς να έχει κατά την ίδια προηγηθεί πραγματικός σχεδιασμός), ενώ θα επιμείνει και στα θέματα στα οποία έχει ούτως ή άλλως πρωτοστατήσει, όπως η διατήρηση των εργασιακών δικαιωμάτων, η υπεράσπιση μικρομεσαίων νοικοκυριών και επιχειρήσεων, η πρόνοια για τους ανέργους κ.ο.κ.
http://www.matrix24.gr/2021/04/protistos-stochos-i-endinamosi-tis-parataxis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου