Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Εκτός κούρσας για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής η Φώφη Γεννηματά

 Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εισήλθε για πολλοστή φορά μεσυμπτώματα ειλεού χθες το βράδυ η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ΦώφηΓεννηματά, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν γρήγορα πως η κατάσταση είναι αρκετά σοβαρήκαι οφείλεται σε υποτροπή της βασικής νόσου που ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια τηνΦώφη Γεννηματά.

Κατόπιν τούτου, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής εξέδωσεανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία αποσύρεται από την διεκδίκηση της ηγεσίας τουκόμματος στις προσεχείς εκλογές. «Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου,που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ωςυποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή

Προέδρου του ΚινήματοςΑλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτήςμετά, προτεραιότητά μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης»,σημείωσε σχετικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Matrix24.gr, μάλιστα,η Φώφη Γεννηματά επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους στενούς συνεργάτες της, πουήταν συγκεντρωμένοι και τους μετέφερε την αισιοδοξία της ότι θα κερδίσει καιαυτή τη δύσκολη μάχη. Οι συνεργάτες της είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της,ενώ με ανακοίνωσή της σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος εύχεταιπεραστικά στην Φώφη Γεννηματά. «Η Πρόεδρος έχει αποδείξει ότι είναι μίαπραγματική μαχήτρια της ζωής και θα βγει σύντομα νικήτρια και από αυτή τηνμάχη. Είμαστε και θα παραμείνουμε όλες και όλοι στο πλευρό τους», γράφουνχαρακτηριστικά οι βουλευτές.

Την ίδια ώρα, περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Φώφη Γεννηματάευχήθηκε ο ευρωβουλευτής του κόμματος και διεκδικητής της ηγεσίας ΝίκοςΑνδρουλάκης, που σε μία ανθρώπινη κίνηση, ανέστειλε την προεκλογική τουδραστηριότητα. Στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, μετέβη ο Ανδρέας Λοβέρδος,προκειμένου να ενημερωθεί από στενούς συνεργάτες και φίλους της προέδρου γιατην κατάσταση της υγείας της, ενώ δήλωσε πως «είναι δίπλα στη Φώφη Γεννηματά ωςσύντροφος και ως αγαπημένος φίλος».

Στο μεταξύ, εκατοντάδες είναι τα μηνύματα με ευχές για περαστικάπου δέχεται η κυρία Γεννηματά από φίλους, συνεργάτες, δημοσιογράφους, αλλά καιπολίτες που δεν σταματούν να καλούν στα γραφεία του κόμματος και να δηλώνουν τησυμπαράστασή τους σε αυτή τη δύσκολη μάχη.

Τηλεφωνική επικοινωνία με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά είχε νωρίτερα ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, κατά τη διάρκεια της οποίας της ευχήθηκε περαστικά, καλή δύναμη και καλή ανάρρωση.

http://www.matrix24.gr/2021/10/ektos-koursas-gia-tin-igesia-tou-kinimatos-allagis-i-fofi-gennimata/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου