Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Ο κύβος ερρίφθη: «Ναι» Παπανδρέου σε υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου του Κινήματος Αλλαγής

Eνα βήμα πριν τη μεγάλη επιστροφή είναι ο πρώην Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, καθώς πληροφορίες των εμφανίζουν να έχει απαντήσει θετικά στο να είναι υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Έτοιμος να επιστρέψει ενεργά στην κεντρική πολιτική σκηνή και στα κομματικά δρώμενα του Κινήματος Αλλαγής εμφανίζεται ο πρώην Πρωθυπουργός της χώρας και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου.
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ο κ. Παπανδρέου, κατόπιν ισχυρών πιέσεων από ιστορικά και νεότερα στελέχη του χώρου, τη βάση του Κινήματος Αλλαγής, αλλά αντιλαμβανόμενος και ο ίδιος την κρίσιμη και ιστορική στιγμή για την προοδευτική παράταξη έχει ήδη απαντήσει θετικά στο ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος Πρόεδρος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το μόνο που μένει να απαντηθεί είναι η διαδικασία με την οποία θα επισημοποιηθεί η υποψηφιότητα του κ. Παπανδρέου.

Αν και εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και τελικά ο Γιώργος Παπανδρέου είναι υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος, γίνεται αντιληπτό ότι αλλάζει άρδην το εσωκομματικό τοπίο στο Κίνημα Αλλαγής, καθώς η δυναμική του πρώην Πρωθυπουργού είναι αδιαμφισβήτητη.
https://messiniapress.gr/2021/10/15/o-kyvos-errifthi-nai-papandreoy-se-yp/?fbclid=IwAR3at_My9ms5t69LY_hxmmSEus9qqHyJEA1UBIb6UG_TQoV_0HO2oLkG2SM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου