Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

«Αίνιγμα» Καμμένου: Αύριο θα μάθει όλη η Ελλάδα την αλήθεια με αποδείξεις

Αποκαλύψεις θα κάνει ο Πάνος Καμμένος, όπως προανήγγειλε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. Εγραψε χαρακτηριστικά: «Αύριο πρωί 09:30 από τα γραφεία ΑΝΕΛ θα μάθει όλη η Ελλάδα την ΑΛΗΘΕΙΑ με αποδείξεις ΩΣ ΕΔΩ».



Η ανάρτηση του Πάνου Κάμμενου:


Υπενθυμίζεται ότι το όνομα του Πάνου Καμμένου βρίσκεται μεταξύ άλλων στις αποκαλύψεις για «παρακράτος» που έκανε η εφημερίδα «Παραπολιτικά». Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος φέρεται να προέτρεπε τον Αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ενώπιον του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να διατάξει ανώτατο δικαστικό λειτουργό, τον κ. Ηλία Ζαγοραίο, να «δέσει» τα στελέχη του ομίλου των «Παραπολιτικών» για εγκληματική οργάνωση, συζήτηση που φαίνεται να έχει λάβει χώρα στο γραφείο του κ. Τσίπρα στη Βουλή. Στους «καυτούς» διαλόγους περιλαμβάνονται ακόμη κομματικές διευθετήσεις, ρουσφέτια και άλλες εξυπηρετήσεις.

http://www.topontiki.gr/article/393307/ainigma-kammenoy-ayrio-tha-mathei-oli-i-ellada-tin-alitheia-me-apodeixeis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξανά υποψήφιος στις ευρωεκλογές ο Αλέξης Γεωργούλης – Με το Πράσινο Κίνημα

Tην υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές ανακοίνωσε ο Αλέξης Γεωργούλης. Στην επίσημη ανακοίνωσή του τονίζει ότι κατεβαίνει με το κόμμα «Πράσ...