Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Τέμπη: Ο Νίκος Πλακιάς απαντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, «μόνο ένας προφυλακισμένος για το δυστύχημα»

Στον ισχυρισμό του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι υπάρχουν προφυλακισμένοι για την τραγωδία στα Τέμπη, απάντησε ο Νίκος Πλακιάς, ένας από τους συγγενείς των θυμάτων του αδιανόητου σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Χ, ο Ν. Πλακιάς έγραψε:

«Βλέποντας την συνέντευξη σας Κύριε Πρωθυπουργέ δεν χρειάζεται να πω και πολλά. Είναι αυτά τα οποία έχετε πει σε όλες τις συνεντεύξεις σας και αναφορά στο έγκλημα των ΤΕΜΠΩΝ. Όποτε δεν χρειάζεται και κάποιος ιδιαίτερος σχολιασμός. Είναι κουραστικό να προσπαθούμε να αποδείξουμε τα αυτονόητα.
Θα σταθώ μόνο σε ένα που είπατε. Εκεί που λέτε ότι μερικοί από τους υπεύθυνους είναι προφυλακισμένοι. Να σας ενημερώσω ότι μόνο ένας είναι προφυλακισμένος. Ο σταθμάρχης!!!! Ο οποίος τον Σεπτέμβριο θα αφεθεί και αυτός ελεύθερος. Και αυτό θα γίνει σύμφωνα με τους νόμους αυτού του κράτους στο οποίο εσείς ηγείστε.

Εάν αυτό αποκαλείται δικαιοσύνη και να την αφήσουμε να κάνει το έργο της τότε λυπάμαι αλλά εγώ δεν μπορώ να πιστέψω σε αυτήν».

Βλέποντας την συνέντευξη σας Κύριε Πρωθυπουργέ δεν χρειάζεται να πω και πολλά .
Είναι αυτά τα οποία έχετε πει σε όλες τις συνεντεύξεις σας και αναφορά στο έγκλημα των ΤΕΜΠΩΝ .
Όποτε δεν χρειάζεται και κάποιος ιδιαίτερος σχολιασμός .
Είναι κουραστικό να προσπαθούμε να αποδείξουμε… pic.twitter.com/Hksp8l2Pdf
— Plakiasnikos (@PlakiasNikos) June 5, 2024
https://www.topontiki.gr/2024/06/06/tempi-o-nikos-plakias-apanta-ston-kiriako-mitsotaki-mono-enas-profilakismenos-gia-to-distichima/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: «Πάμε Μανώλη» απαντά ο Δούκας – Έτοιμοι για «σκληρό ροκ» στην Κεντρική Επιτροπή

Ένα πρώτο δείγμα για το ποια θα είναι η εικόνα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Κυριακής μας έδωσε αυτή η εβδομάδα των πολλών εξελ...