Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Διαφάνεια και Αλληλεγγύη

Πολιτικές για περισσότερη διαφάνεια και περισσότερη αλληλεγγύη, ζήτησε σε δηλώσεις του στην προσύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στις Βρυξέλλες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.

Για του λόγου το αληθές ,θυμίζοντας όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την ΕΕ την τελευταία πενταετία, έκανε λόγο για περιπέτειες που πρέπει να μας κάνουν σοφότερους και τελικά να επιλέξουμε πρόσωπα με επάρκεια για τους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στον Αντόνιο Κόστα, ‘εκλεκτό’ του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο. Συμπλήρωσε, εξάλλου ότι οι πολιτικές διαφάνειας και αλληλεγγύης θα στηρίξουν τα μεγάλα κοινωνικά ζητήματα, όπως είναι η στεγαστική κρίση που πλήττει τις νεότερες γενιές, το δημόσιο σύστημα υγείας και η κοινή εξωτερική πολιτική και άμυνα. Το ιδιο και ένα Ταμείο Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κυριαρχίας, που θα επαναπατρισει επενδύσεις από τρίτες χώρες στην Ευρώπη, με στόχο περισσότερη ανταγωνιστικότητα και καλύτερες θέσεις εργασίας.
https://www.matrix24.gr/2024/06/diafania-ke-allilengii/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κεντρική Επιτροπή ΠΑΣΟΚ: Η «μπηχτή» του Απόστολου Κακλαμάνη για υποψήφιο αρχηγό

Πρώτος μετά τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Σπυρόπουλο , πήρε τον λόγο στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το ιστορικό στέλεχος του Κινήμ...