Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Πυροσβεστική: Επίσημη ενημέρωση -25 οι αγνοούμενοι -91 νεκροί, 59 ταυτοποιημένοι

Στην πρώτη επίσημη ενημέρωση για τον αριθμό των αγνοούμενων από την φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, στις 23 Ιουλίου, προχώρησε το απόγευμα της Κυριακής, η Πυροσβεστική.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του πυροσβεστικού σώματος κ. Μαλλίρη, στους 25 ανέρχονται οι αγνοούμενοι που έχουν δηλωθεί επισήμως από οικεία τους πρόσωπα και για τους οποίους οι έρευνες συνεχίζονται.
Οι νεκροί πλέον ανέρχονται στους 91, καθώς τέσσερα άτομα κατέληξαν σε νοσοκομεία της Αττικής. Την ίδια στιγμή, 59 σοροί έχουν ταυτοποιηθεί ενώ, σύμφωνα πάντα με την κ. Μαλλίρη, για 28 σορούς εκκρεμεί η ταυτοποίηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εκπροσώπου του ΠΣ
«Σχετικά με την καταστροφική πυρκαγιά στις πληγείσες περιοχές της Ανατολικής Αττικής, από τη διαδικασία και τη διασταύρωση των στοιχείων προκύπτει ότι, οι αγνοούμενοι ανέρχονται σε 25 άτομα, οι οποίοι έχουν δηλωθεί επισήμως από οικεία τους πρόσωπα στην υπηρεσία μας και για τα οποία οι έρευνες συνεχίζονται.
Η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε.) έχει ολοκληρώσει μέχρι στιγμής την ταυτοποίηση 59 σορών, ενώ εκκρεμεί η ταυτοποίηση για άλλες 28.
Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας κατέληξαν 4 άτομα, τα οποία νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία της Αττικής.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, για άλλη μια φορά, εκφράζει τη βαθειά της θλίψη στις οικογένειες των θυμάτων».
https://www.aftodioikisi.gr/ipourgeia/pyrosvestiki-episimi-enimerosi-25-agnooumeni/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=asep_pos_na_simplirosete_sosta_tis_aitisis_stis_ekastote_prokirixis&utm_term=2018-07-30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ψηφιακό το κομματικό κράτος

Το «σαρανταενατακατό» είναι ένα από τα καλαμπούρια που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και μια μεγάλη παγίδα για τη Νέα Δημοκρατία. Το σχεδόν 41% ...