Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Σήμερα η εκδήλωση για τα 47 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ

 «ΠΑΣΟΚ : Κίνημα Αλλαγής, Δύναμη Ελπίδας». Υπό αυτό το κεντρικό σύνθημα θα εορταστούν σήμερα Παρασκευή, τα 47 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ από τον Ανδρέα Παπανδρέου την 3η Σεπτέμβρη 1974.

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στις οκτώ το απόγευμα στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, στον Ταύρο, θα παραβρεθούν αυστηρά όσοι έχουν προσκλήσεις, καθώς θα πρέπει να τηρηθούν απαρέγκλιτα τα μέτρα που λαμβάνονται λόγω πανδημίας. Σε κάθε περίπτωση, η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά, προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να ‘συμμετέχουν’ σε αυτή, σε πραγματικό χρόνο, όσοι το επιθυμούν. Ειδικότερα, η εκδήλωση θα

μεταδοθεί τηλεοπτικά απευθείας από το Κανάλι της Βουλής και διαδικτυακά από τους λογαριασμούς του Κινήματος Αλλαγής, του ΠΑΣΟΚ και της προέδρου Φώφης Γεννηματά, στο Facebook και το Youtube.

Όσοι πάντως βρεθούν στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού για να ακούσουν από κοντά την ομιλία της Φώφης Γεννηματά, θα έχουν την ευκαιρία να …ταξιδέψουν για λίγο στον χρόνο, αλλά και στο έργο του ΠΑΣΟΚ, που για αρκετές δεκαετίες μετά την Μεταπολίτευση, υπήρξε τεράστιο και σημάδεψε με θετικό πρόσημο τις αλλαγές στην χώρα. Στο ντεκόρ θα ξεχωρίζει ο πράσινος ήλιος, σήμα κατατεθέν του πάλαι ποτέ κραταιού κόμματος, με τις εννέα ακτίνες, όπως ήταν στην αρχική του μορφή, το ιστορικό όνομα ΠΑΣΟΚ, που θα κοσμεί μαζί με το σύμβολο του κόμματος, ακόμα και τις μάσκες που θα μοιραστούν στους παρευρισκόμενους, καθώς και κάποιες σημαίες που θα θυμίζουν άλλες εποχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνει σαφώς αναδρομή στο παρελθόν, με σχετικά βίντεο που θα παραπέμπουν στα χρόνια που το ΠΑΣΟΚ μεσουρανούσε, αλλά και σε όλες τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις με τις οποίες συνδέθηκε το όνομά του. Την ίδια ώρα όμως, η Φώφη Γεννηματά θα επιχειρήσει να ξεκαθαρίσει προς πάσα κατεύθυνση στο εσωτερικό του κόμματός της, πως κανείς δεν είναι πιο ΠΑΣΟΚ από την ίδια και για αυτό δεν πρόκειται να επιτρέψει μία τέτοια αντίληψη σε οποιονδήποτε. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να αναφερθεί και σε πρωτοβουλίες που σκέφτεται να πάρει, απαντώντας στην πράξη και όχι στα λόγια, προς άγραν ψήφων, σε όσους ζητούν εδώ και τώρα επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ.

http://www.matrix24.gr/2021/09/simera-i-ekdilosi-gia-ta-47-chronia-apo-tin-idrisi-tou-pasok/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου