Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Τι είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος για όσους διαρρέουν ότι θα πάει στη ΝΔ

 «Μόνο οριζοντίως θα φύγω από την παράταξη». Με αυτή την φράση απαντά ο Ανδρέας Λοβέρδος στους ‘άσπονδους φίλους’ του που διαρρέουν ότι κλίνει επί …δεξιά.

Ειδικότερα, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, ο Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτήρισε ‘μουσίτσες’ όσους λένε ‘τη νύχτα’ ότι θα πάει στη ΝΔ, ξεκαθαρίζοντας με …μακάβριο τρόπο ότι «μόνο οριζοντίως θα φύγω από την κεντροαριστερά». Εξήγησε μάλιστα, ότι όσοι διαρρέουν τέτοια πράγματα εμμέσως παραδέχονται ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει τη δυνατότητα να γίνει πόλος εξουσίας και θα πρέπει να διαλέξει μεταξύ των δύο υφισταμένων. «Όποια μουσίτσα το λέει αυτό, σημαίνει ότι δεν εκτιμά τον εαυτό του, δεν πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει δεύτερος πόλος εξουσίας, και επειδή δεν το πιστεύει, πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε επιλογή στα δύο μεγαλύτερα κόμματα», είπε χαρακτηριστικά, εκτιμώντας ο ίδιος ότι το ΠΑΣΟΚ έχει δυνατότητα να γίνει ξανά πόλος εξουσίας.
Ερωτηθείς για τα εσωκομματικά, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, θύμισε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας θα πραγματοποιηθούν τον Νοέμβριο, επαναλαμβάνοντας ότι ο ίδιος θα δώσει την μάχη και εκφράζοντας την ελπίδα να κερδίσει. «Το κόμμα πρέπει να αλλάξει πρόεδρο, να αλλάξει νοοτροπία για το με ποιον πρέπει να πάει», είπε, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τη σημερινή ηγεσία του κόμματος, αφού όπως σημείωσε «δεν μπορεί να μη θες ούτε να συγκυβερνήσεις, αλλά ούτε και να μεγαλώσεις και σου αρέσει η ακινησία, λέγοντας ότι όποιος λέει για εσωτερικά θέματα, προκαλεί την εσωστρέφεια, ξεχνώντας ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα ανοιχτών συγκρούσεων όλα τα χρόνια του».
Ο πρώην υπουργός, τέλος, αναφέρθηκε σε σειρά θεμάτων της επικαιρότητας, τασσόμενος μεταξύ άλλων, για άλλη μια φορά υπέρ της συνεπιμέλειας και του νομοσχεδίου Τσιάρα, κόντρα στην άποψη που έχει εκφράσει το κόμμα του. Για αυτό και δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με τη στάση που θα κρατήσει κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, αρνούμενος να τοποθετηθεί αυτή τη στιγμή με τρόπο που θα μπορούσε να μεταφερθεί σε μία ενδοκομματική αντιπαράθεση.
http://www.matrix24.gr/2021/05/mono-orizontios-tha-figo-apo-tin-parataxi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...