Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

ΠΑΣΟΚ: Τους «ένωσε» ο Χρηστίδης – Το πάρτι που συναντήθηκαν Ανδρουλάκης, Δούκας και οι άλλοι υποψήφιοι

Ένα ιδιαιτέρως πετυχημένο πάρτι για την ονομαστική του εορτή διοργάνωσε χθες Τρίτη ο Παύλος Χρηστίδης στην εκλογική του περιφέρεια και συγκεκριμένα στον Άγιο Δημήτριο.

Ο βουλευτής του Νοτίου Τομέα της Αθήνας είχε το «όλον ΠΑΣΟΚ» στο πάρτι του. Δέχθηκε ευχές από τους υποψηφίους προέδρους, μέλη οργάνων, συνδικαλιστές αλλά και την νεολαία του κόμματος.

Αυτό που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι στο ίδιο πάρτι ήταν καλεσμένοι και έδωσαν το παρών τους ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας. Παρούσα ήταν και η Μιλένα Αποστολάκη, ενώ ο Μιχάλης Κατρίνης δε μπορούσε καθώς είχε συνέντευξη στο Kontra, ενώ η Νάντια Γιαννακοπούλου από την πλευρά της είχε live συνέντευξη στο Action24.

Πάντως, κατά έναν τρόπο «εκπροσωπήθηκε» και η Άννα Διαμαντοπούλου στο πάρτι καθώς εκεί βρέθηκαν η στενή της συνεργάτρια Αθηνά Πανούτσου αλλά και ο σύζυγος της, Γιάννης Σαβαλάνος.

Σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας δεν συναντήθηκαν καθώς την ώρα που έφτανε ο δήμαρχος Αθηναίων ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ αποχωρούσε γιατί είχε πρωινή συνέντευξη στο Mega. Οι ίδιοι παρευρισκόμενοι μας έλεγαν πως οι πάντες ήθελαν να δουν αν οι δύο άνδρες θα βρεθούν και αν θα χαιρετηθούν. Τελικά αυτό δεν έγινε.

Στα… αριστερά του μαγαζιού ο Δούκας, στα… δεξιά ο Ανδρουλάκης, ο οποίος αποχωρούσε. Οι δυο διεκδικητές της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ έβγαλαν φωτογραφίες με τους καλεσμένους, συναντήθηκαν με στελέχη του Κινήματος ενώ είχαν μεγάλης διάρκειας συζητήσεις με δημοσιογράφους, οι οποίες όμως δεν «έβγαλαν ειδήσεις».

Στο πάρτι μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών (τυχαία σειρά): Δημήτρης Μάντζος, Παναγιώτης Δουδωνής, Ρένια Ζαρκαδούλα, Κώστας Τσουκαλάς, Γιώργος Γκαραβέλας, Ρωξάνη Μπέη, Λευτέρης Καρχιμάκης, Ανδρέας Παπαδόπουλος, κ.ά.
https://www.topontiki.gr/2024/07/10/pasok-tous-enose-o-christidis-to-parti-pou-sinantithikan-androulakis-doukas-ke-i-alli-ipopsifii/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απογοήτευση σε πολλές κοινωνικές ομάδες από τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες στη ΔΕΘ

Φουντώνει η ανησυχία στο εσωτερικό της Ν.Δ. καθώς η κοινωνία εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένη από τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετω...