Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

ΠΑΣΟΚ: Γιατί (πραγματικά) ο Ανδρουλάκης θέλει debate με Μητσοτάκη – Κασσελάκη

Μην έχετε καμία ψευδαίσθηση. Μέχρι να πάμε στις ευρωεκλογές ο Νίκος Ανδρουλάκης θα ζητάει debate από τους πολιτικούς αντιπάλους.

Ξέρει ότι δε θα γίνει, όπως ξέρει ότι αν γινόταν θα έβγαινε νικητής από μία τέτοια διαδικασία. Όπως εξηγεί και ο ίδιος σε συνεργάτες του: «οι πολιτικές που προτείνουμε, είναι πολιτικές που έχουν αξιολογηθεί σε άλλα κράτη. Γι’ αυτό, λοιπόν, αρνούνται το debate. Ο ένας δεν ξέρει τα θέματα. Ο άλλος τα ξέρει, αλλά τι να πει; Ότι πήρε 41% και μέσα σε έναν χρόνο είχαμε τεράστιες καταστροφές από την κλιματική αλλαγή – καταστράφηκε ο Έβρος, η Θεσσαλία, η Ρόδος – ακρίβεια, σκάνδαλα, υποκλοπές, Τέμπη, συγκάλυψη; Πώς θα έρθει στο debate ο κ. Μητσοτάκης; Τι να πει στον ελληνικό λαό; Ότι θα στείλει επιστολή στην κα. Φον ντερ Λάιεν και για την υγεία; Και για την παιδεία; Και για τα Τέμπη; Και για τις υποκλοπές;»

Με λίγα λόγια λέει ο Ανδρουλάκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι με την πλάτη στον τοίχο λόγω των πολιτικών του, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης έχει άγνοια σε σειρά από βασικά ζητήματα. Στα ατού του Νίκου Ανδρουλάκη θα πρέπει να προστεθεί και η εμπειρία που έχει ο ίδιος από την Ευρωβουλή, την οποία την υπηρέτησε για οκτώ συνεχόμενα χρόνια.
https://www.topontiki.gr/2024/05/20/pasok-giati-pragmatika-o-androulakis-theli-debate-me-mitsotaki-kasselaki/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Δύσκολη η επόμενη μέρα – Πολλαπλά «χτυπήματα» κατά Ανδρουλάκη από τους επίδοξους αρχηγούς

Τέσσερις μέρες μετά το κλείσιμο της κάλπης των ευρωεκλογών το ΠΑΣΟΚ είναι το μοναδικό κόμμα το οποίο βρίσκεται σε τέτοιο επίπεδο πολιτικής κ...