Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Η δημοσκόπηση του Patrisnews για τις εσωκομματικές του ΚΙΝ.ΑΛ.: Ο «νέος είναι… ωραίος»

Πρώτο τον ευρωβουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη, στον Ά γύρο της διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου στο ΚΙΝ.ΑΛ. που θα διεξαχθεί στις 5 Δεκεμβρίου, φέρνει η διαδικτυακή δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το Patrisnews.com, μπροστά από τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τον πρώην υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο.

Ειδικότερα, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ανάμεσα στο σύνολο του κόσμου που είχε τη δυνατότητα να συμμετέχει, καταλαμβάνει ποσοστό 35,8%, έναντι 29,3% του Γιώργου Παπανδρέου. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Ανδρέας Λοβέρδος με 18%, ενώ τέταρτος στις προτιμήσεις των αναγνωστών της ιστοσελίδας μας είναι ο τέως Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛ. Παύλος Χρηστίδης, με ποσοστό 10,5%. Ακολουθεί ο Παύλος Γερουλάνος με 3,3% και ο Χάρης Καστανίδης με 3,1%.

Στην διαδικτυακή δημοσκόπηση του Patrisnews.com, ψήφισαν περισσότερα από 1000 άτομα, όλων των ηλικιών, ενώ το σύνολο του δείγματος αφορά όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Η δημοσκόπηση καταγράφει τη σαφή θέση των ψηφοφόρων του Κινήματος Αλλαγής, για τα δύο πρόσωπα που πιθανότατα θα περάσουν στον δεύτερο γύρο, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τις 12 Δεκεμβρίου.
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

Η πρώτη χρονικά δημοσκόπηση, που έκανε την εμφάνισή της την προηγούμενη εβδομάδα την Interview και δημοσιεύτηκε στο politic.gr, δείχνει, επίσης, προβάδισμα του Νίκου Ανδρουλάκη, με ποσοστό 32,4%, ως καταλληλότερο ηγέτη του ΚΙΝ.ΑΛ, όπου και εκεί στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Γιώργος Παπανδρέου με 29,2%, ενώ ακολουθεί ο Ανδρέας Λοβέρδος (με 17,4%, o Παύλος Γερουλάνος με 12,7%, ο Χάρης Καστανίδης με 5,3% και ο Παύλος Χρηστίδης με 1,2%.


Στη δεύτερη δημοσκόπηση που διεξήγαγε η GPO για «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο», προκύπτει ότι πρώτος κόβει το νήμα ο Ανδρέας Λοβέρδος ανάμεσα στους ψηφοφόρους του ΚΙΝ.ΑΛ., ενώ ακολουθούν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Νίκος Ανδρουλάκης, αλλά με διαφορές που αφήνουν ανοικτό το αποτέλεσμα για κάθε θέση στην αρχική τριάδα. Οι άλλοι τρεις υποψήφιοι, Παύλος Χρηστίδης, Παύλος Γερουλάνος και Χάρης Καστανίδης, κινούνται σε μονοψήφια ποσοστά. Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Λοβέρδος καταγράφει ποσοστό 27,2%, ο Γιώργος Παπανδρέου 25,8%, ο Νίκος Ανδρουλάκης 25,4%, ο Παύλος Χρηστίδης 6,2%, ο Παύλος Γερουλάνος 4,3% και ο Χάρης Καστανίδης 3,7%.

Η πιο πρόσφατη δημοσκόπηση, αυτή της Opinion Poll για tomanifesto.gr, καταγράφει τις προτιμήσεις των ψηφοφόρων για τους υποψηφίους για την προεδρεία του ΚΙΝ.ΑΛ. ως εξής: Ανδρέας Λοβέρδος 31.7%, Νίκος Ανδρουλάκης 20.9%, Γιώργος Παπανδρέου 18.8%, Χάρης Καστανίδης 6.4%, Παύλος Γερουλάνος 5.3% και Παύλος Χρηστίδης 3.4%.
https://www.patrisnews.com/i-dimoskopisi-toy-patrisnews-gia-tis-esokommatikes-toy-kin-al-o-neos-einai-oraios/?fbclid=IwAR3VTyBF4IMqchCm_1QuHjxtbx6nnlQF4vXaRm2Js7g7YWHIZqYFXixPYV8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου