Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Έξοδο της οικονομίας από την κρίση και βελτίωση της κατάστασης «βλέπει» ο Γ. Στουρνάρας

Δεν βρίσκομαι σε αυτή τη θέση για να φτιάξω πάτημα για την επόμενη, ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών

Βγαίνει από την κρίση η ελληνική οικονομία, σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό, Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος εξέφρασε την άποψη πως τα πράγματα βελτιώνονται. Μάλιστα, όπως ανέφερε, η βελτίωση στα εισοδήματα θα αρχίσει από φέτος μαζί με την διαφαινόμενη ανάκαμψη και θεωρεί πως ψυχολογικά η χώρα θα τονωθεί με το τέλος των Μνημονίων και την επιστροφή της στις αγορές.
Μιλώντας στην εφημερίδα Βήμα της Κυριακής, ο υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ και τις θέσεις που εκφράζει, υπογραμμίζοντας πως αυτές δεν συνιστούν εναλλακτική λύση και πολύ περισσότερο, όπως είπε δεν είναι λύση. «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να συντηρεί εξωφρενικές προσδοκίες» αναφέρει ο κ. Στουρνάρας.
Για την κριτική που του ασκείται και εάν πιστεύει ότι κάποιοι επιθυμούν την απομάκρυνσή του, αναφέρει ότι κάποιοι πιστεύουν ότι είναι «αναλώσιμος, ευάλωτος, απροστάτευτος, φαγώσιμος»
επειδή δεν ανήκει σε κάποιον πολιτικό σχηματισμό. «Κάποιοι άλλοι, ενδεχομένως να θέλουν να με φάνε, ίσως γιατί η πολιτική μας δεν είναι συμβατή με τα συμφέροντά τους. Δεν βρίσκομαι σε αυτή τη θέση για να φτιάξω ‘πάτημα’ για την επόμενη» υπογράμμισε.
http://www.eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

13ος-14ος μισθός: Πού θα βρεθούν τα 2,4 δισ. που ζητούν οι δικαστές;

Αρκετές φορές στο παρελθόν έχουμε δει τους δικαστές να παίρνουν αποφάσεις που αφορούν στην εισοδηματική πολιτική της κάθε κυβέρνησης, δίνοντ...