Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Δένδιας: Θα καθαρίσουμε την Αστυνομία από τη Χρυσή Αυγή


Picture 0 for Δένδιας: Θα καθαρίσουμε την Αστυνομία από τη Χρυσή Αυγή

Τη θέση της κυβέρνησης ότι η Χρυσή Αυγή είναι μία εγκληματική οργάνωση επανέλαβε ο υπουργός Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN.
Ερωτηθείς για ποιο λόγο η κυβέρνηση έδρασε αυτή τη δεδομένη στιγμή και όχι νωρίτερα, ο υπουργός τόνισε πως «η κυβέρνηση δεν έδρασε τώρα. Αυτό που άλλαξε μετά τη δολοφονία του Φύσσα ήταν ότι ήμασταν έτοιμοι να αποδείξουμε τη δράση της και να να συντάξουμε σχετική έκθεση».
Ο κ. Δένδιας επεσήμανε πως «η γραμμή μας είναι ξεκάθαρη», συμπληρώνοντας πως με εντολή του πρωθυπουργού οι έρευνες θα πάνε όσο πιο μακριά γίνεται.
Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις της Χρυσής Αυγής με τα σώματα ασφαλείας ο υπουργός τόνισε πως
«στόχος είναι να καθαρίσουμε εντελώς την ελληνική αστυνομία».

Ο κ. Δένδιας, ακόμη, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή από ένα κόμμα με πολύ χαμηλά ποσοστά, μπήκε μέσα στη Βουλή. «Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του κόσμου στράφηκε στη Χρυσή Αυγή λόγω της κατάστασης στη χώρα μας από την οικονομική κρίση. Ο Νεοναζισμός είναι μη αποδεκτός στην Ελλάδα», είπε.
http://www.voria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Debate ΠΑΣΟΚ: Πώς είδε την τηλεμαχία το twitter – Τα καυστικά σχόλια και ποιός κέρδισε τις εντυπώσεις

Μετά την 3ωρη τηλεμαχία των έξι υποψηφίων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ , το twitter πήρε… φωτιά από σχόλια. Το debate ήταν (και είναι και σήμε...