Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Ρουπακιώτης: ΗΠΑ, Κομισιόν και Εβραίοι επέβαλαν τις διώξεις της ΧΑ!


Picture 0 for Ρουπακιώτης: ΗΠΑ, Κομισιόν και Εβραίοι επέβαλαν τις διώξεις της ΧΑ!

Για πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από τις διώξεις σε βάρος βουλευτών και μελών της της Χρυσής Αυγής κάνει λόγο ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΪ, ο κ. Ρουπακιώτης υποστήριξε ότι οι διώξεις βουλευτών της ΧΑ υπαγορεύθηκαν από τις ΗΠΑ και την Κομισιόν, και τις συνέδεσε τόσο με το ταξίδι του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, σε Ουάσινγκτον και Νέα Υόρκη, όσο και με την επικείμενη ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα.

«Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή. Σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό στις εξελίξεις. Σαφώς ο πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι. Από την 1η Ιανουαρίου 2014 αναλαμβάνουμε και την προεδρία της ΕΕ και υπήρχαν πιέσεις και
από την Κομισιόν για τη Χρυσή Αυγή», τόνισε.
Αναφερόμενος στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ο κ. Ρουπακιώτης τόνισε πως «από την 1η Ιανουαρίου 2014 θα πληρώνουμε ως χώρα πρόστιμο, επειδή δεν κατατέθηκε».
Υποστήριξε δε, ότι το νομοσχέδιο αυτό «πάγωσε», γιατί η κυβέρνηση δεν ήθελε να πολώσει το κλίμα με τη Χρυσή Αυγή, ώστε να μπορεί να ξαναφέρει τους ψηφοφόρους που «έχασε», πίσω στις τάξεις της.
http://www.voria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κοινωνική σαπίλα και πολιτική αδράνεια

Αν επιχειρήσει κάποιος να απεγκλωβιστεί από την ελληνική πολιτική επικαιρότητα (δεν είναι και πολύ δύσκολο) και παρατηρήσει το ευρύτερο περι...