Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Ανακοινώθηκαν οι νέοι διοικητές και αναπληρωτές των νοσοκομείων


Ανακοινώθηκαν οι νέοι διοικητές και αναπληρωτές των νοσοκομείων - Paionia News


Tα ονόματα νέων διοικητών και αναπληρωτών, που τοποθετήθηκαν σε νοσοκομεία της χώρας, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας.
Σε ό,τι αφορά τους διοικητές, σύμφωνα με την ανακοίνωση: - Στο Γ.Ν. Καβάλας διοικητής τοποθετείται ο Χρήστος Κοπατσάρης. - Στο Γ.Ν. Δράμας ο Κωνσταντίνος Τρέντζιος. - Στο Γ.Ν. Βόλου «Αχιλλοπούλειο» ο Κωνσταντίνος Καραμπατσάς. - Στο Γ.Ν.- Κ.Υ. Φιλιατών Θεσπρωτίας ο Σπυρίδων Δερδεμέζης. - Στο Γ.Ν. Ζακύνθου «Αγ. Διονύσιος» ο Κωνσταντίνος Κονιδάς. - Στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια» ο Νικόλαος Χρόνης.
Στις θέσεις των αναπληρωτών διοικητών: - Στο Γ.Ν. Σπηλιοπούλειο «Η Αγ. Ελένη» τοποθετείται ο Χρήστος Φασιανός. - Στο Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός» (για Οφθαλμιατρείο Αθηνών - Πολυκλινική),
ο Παναγιώτης Γεωργόπουλος.
- Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δαφνί» η Αφροδίτη Χονδρονικόλα. - Στο Γ.Ν. - Κ.Υ. Καλύμνου «Το Βουβάλειο» ο Ηλίας Σκουλικαρίτης. - Στο Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» ο Νίκος Αντωνάκης. - Στο Γ.Ν. Γιαννιτσών ο Παναγιώτης Τσακπουνίδης. - Στο ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ ο Δημήτρης Τσαλικάκης. - Στο Νοσοκομείο Ειδικών Παθήσεων Θεσσαλονίκης ο Μιχάλης Μελετιάδης. - Στο Γ.Ν.Θ. «Ιπποκράτειο» (για Νοσοκομείο Αφροδίσιων & Δερματικών Νόσων Θεσσαλονίκης) ο Νικόλαος Φαρμάκης.
- Στο Γ.Ν. - Κ.Υ. Γουμένισσας ο Στυλιανός Βαμβίνης. - Στο Γ.Ν. Βόλου «Αχιλλοπούλειο» Χαράλαμπος Μπαλής.
- Στο Γ.Ν. Θηβών η Αικατερίνη Λιακοπούλου. * Στο Γ.Ν. - Κ.Υ. Κρεστένων ο Διονύσιος Στασινόπουλος. * Στο Γ.Ν. - Κ.Υ. Ιεράπετρας ο Γεώργιος Ματαλιωτάκης.
kilkis 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: «Αγριεύει» η σύγκρουση των υποψηφίων – Τα «όπλα» τους πριν από το debate

Κάθε μέρα και πιο έντονη είναι η πολιτική σύγκρουση στο ΠΑΣΟΚ με τους υποψηφίους πρόεδρους του Κινήματος να «ακονίζουν» τα μαχαίρια τους πρι...