Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Χ. Θεοχάρης: Περισσότερες και σε αριθμό και σε ποσά θα είναι φέτος οι επιστροφές φόρων

Χ. Θεοχάρης: Περισσότερες και σε αριθμό και σε ποσά θα είναι φέτος οι επιστροφές φόρων

Περισσότερες, τόσο σε αριθμό, όσο και σε ποσά, θα είναι φέτος σε σύγκριση με πέρυσι οι επιστροφές φόρων έπειτα από την εκκαθάριση των δηλώσεων, δήλωσε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης.
Στις δηλώσεις που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, και αναφερόμενος στην παράταση της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων έως τις 30 Αυγούστου, ο κ. Θεοχάρης είπε πως περίπου 200.000 φορολογούμενοι που δεν είχαν υποβάλει εντός προθεσμίας τη φορολογική τους δήλωση, έχουν την ευκαιρία να το πράξουν μέχρι τις 30 Αυγούστου, χωρίς την επιβολή προστίμου.
Η απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, αποτελεί «ανάσα» για πολλούς πολίτες, ανέφερε ο κ. Θεοχάρης, επισημαίνοντας ότι απομένουν περίπου
900.000 δηλώσεις να υποβληθούν, με τη ροή κατάθεσής τους να ανέρχεται σε περίπου 200.000 την ημέρα. Ο κ. Θεοχάρης επισήμανε, ακόμα, ότι οι αυστηροί έλεγχοι του ΣΔΟΕ στην αγορά θα συνεχιστούν, καθώς αποτελεί συνειδητοποιημένη στάση προκειμένου να χτυπηθεί η φοροδιαφυγή.
eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κέρδη και απώλειες στην Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ

Σκαμπανεβάσματα έχουν συνεχώς οι προσπάθειες για «ενωτικό» κλίμα στο ΠΑΣΟΚ . Πάντως μετά την Ανοιχτή Κεντρική Επιτροπή της Κυριακής, η οποία...