Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Επί ποδός πολέμου στον ΣΥΡΙΖΑ


Picture 0 for Επί ποδός πολέμου στον ΣΥΡΙΖΑ

Για ένα εξαιρετικά καυτό φθινόπωρο προετοιμάζονται στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι επιτελείς της πλατείας Κουμουνδούρου θεωρούν ότι μεγάλο μέρος των δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι θίγονται από τα μέτρα της αναγκαστικής μετακίνησης και των μετατάξεων, θα βγουν στους δρόμους, ενώ εκτιμούν ότι αυτό είναι σίγουρο πως θα συμβεί από εκείνους οι οποίοι βλέπουν την πόρτα της εξόδου από το Δημόσιο.
Παράλληλα, θεωρούν ότι είναι σχεδόν σίγουρες οι απεργιακές κινητοποιήσεις στα σχολεία, τα οποία εκτιμούν ότι δεν θα ανοίξουν κανονικά, αλλά μέσα σε ένα έντονα απεργιακό κλίμα, ενώ ανάλογη προβλέπεται ότι θα είναι η κατάσταση και στον τομέα της υγείας.
Υπ αυτές τις συνθήκες, στον ΣΥΡΙΖΑ, προετοιμάζονται για μια σχεδόν πολεμική ατμόσφαιρα από
τον Σεπτέμβριο, η οποία θα κλιμακώνεται με την πάροδο του χρόνου, για να κορυφωθεί εκεί προς τις αρχές του χειμώνα. Και πάνω σε αυτό το φαινόμενο, όπως θα διαμορφωθεί, στηρίζουν και τις εκτιμήσεις τους ότι η κυβέρνηση, αργά ή γρήγορα θα αναγκασθεί να οδηγηθεί σε πρόωρες εθνικές εκλογές. Για εξάντληση της τετραετίας, φυσικά, ούτε που το συζητούν, καθώς θεωρούν ένα τέτοιο ενδεχόμενο σχεδόν αδιανόητο.
voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κοινωνική σαπίλα και πολιτική αδράνεια

Αν επιχειρήσει κάποιος να απεγκλωβιστεί από την ελληνική πολιτική επικαιρότητα (δεν είναι και πολύ δύσκολο) και παρατηρήσει το ευρύτερο περι...