Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

O Φάκας επέστρεψε στη "φάκα" της Ντόρας


mpakogianni191210_500x400.jpg
 Άμεσα δράση ανέλαβε η Ντόρα Μπακογιάννη στο άκουσμα των ιδιαίτερα χαμηλών ποσοστών που λαμβάνει το νεοϊδρυθέν κόμμα της στην συμπρωτεύουσα, ρίχνοντας εκ νέου γέφυρες επικοινωνίες με τον Λεωνίδα Φάκα, με στόχο την αντιστροφή του αρνητικού κλίματος.
Όπως πρώτη σας ενημέρωσε η Voria.gr, τα ποσοστά που καταλαμβάνει η Δημοκρατική Συμμαχία στη Θεσσαλονίκη μόνο ικανοποιητικά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα την Ντόρα Μπακογιάννη και το επιτελείο της.
Θέλοντας, λοιπόν, να αντιστρέψει την δύσκολη κατάσταση η πρόεδρος της ΔΗΣΥ, αποφάσισε να αναθερμάνει τη σχέση της με τον κ. Φάκα, η οποία είχε ψυχρανθεί λόγω της στήριξης που παρείχε ο δεύτερος στον Κώστα Γκιουλέκα και τους υποψηφίους του κατά τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.
Ο κ.Φάκας αναλαμβάνει, λοιπόν, τον στρατηγικό ρόλο της προσέλκυσης νεοδημοκρατών στο νέο κόμμα και τίθεται επικεφαλής του εγχειρήματος για την ανάκαμψη των ποσοστών της ΔΗΣΥ στην πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Βελόπουλος ζητάει «συλλήψεις» των τράπερς και επαναφορά της ποδιάς στα σχολεία

«Να συλληφθούν οι τράπερς που υποκινούν τα παιδιά μας στη βία… Επαναφέρετε την ποδιά. Παιδιά στη Δυτική Αθήνα δεν έχουν καλά ρουχαλάκια και ...