Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Γ. Δημαράς: Δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να καρατομεί βουλευτές

Επίθεση στον πρωθυπουργό έκανε από το βήμα της Βουλής ο Γ. Δημαράς, δηλώνοντας πως μόνο ο λαός έχει το προνόμιο να «καθαιρεί» βουλευτές, επικρίνοντας την πρακτική του Γ. Παπανδρέου να βγάζει εκτός Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ τους βουλευτές του που καταψηφίζουν σχέδια νόμου.
«Δεν μπορεί κανένας πρωθυπουργός να καρατομεί βουλευτές, μόλις τελειώνουν τις ομιλίες τους» τόνισε για να προσθέσει πως «αυτό το προνόμιο το έχει μόνον ο λαός προς τον οποίο λογοδοτούν όλοι». Ζήτησε να σταλεί μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν είναι Wall Street και οι πολίτες δεν είναι μετοχές.
Β. Παπαχρήστος: Θα καταψηφίσω τον προϋπολογισμό
Την πρόθεση του να καταψηφίσει τον προϋπολογισμό εξέφρασε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Ευάγγελος Παπαχρήστος. Δήλωσε έτοιμος να ψηφίσει εναλλακτικές πολιτικές αλλά όχι λογικές μονοδρόμου.
Από την άλλη, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Φραγκίσκος Παρασύρης, άσκησε κριτική στον προϋπολογισμό αλλά τόνισε πως θα τον ψηφίσει. "Οι όποιες ιδεολογικές μου αναστολές ανατρέπονται μπροστά στον κίνδυνο ολικής κατάρρευσης» τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

13ος-14ος μισθός: Πού θα βρεθούν τα 2,4 δισ. που ζητούν οι δικαστές;

Αρκετές φορές στο παρελθόν έχουμε δει τους δικαστές να παίρνουν αποφάσεις που αφορούν στην εισοδηματική πολιτική της κάθε κυβέρνησης, δίνοντ...