Τις προηγούμενες ημέρες - σύμφωνα με τα lifestyle κλισέ - «πολύς κόσμος
διασκέδασε σε ένα από τα hot spot της πόλης, που παρουσίασε τεχνικές μοριακής
κουζίνας για την κατασκευή cocktails».
Μέχρι εδώ, καλά;
Μέχρι εδώ, καλά;
Ας τα λέμε καλά.
Η molecular mixology, λοιπόν, η μοριακή μιξολογία - ναι, άθλια η μετάφραση - είναι ένα μοναδικό project (κραυγές «wow», ακούγονται στο χώρο) στην οποία χρησιμοποιούνται όμοιες - και οι πιο σημαντικές - τεχνικές που χρησιμοποιεί και η γαστρονομία. Και να η «σφαιροποίηση», ιδού η «ζελοποίηση», πάρε την «αφυδάτωση», ορίστε και η «αφροποίηση». Μην ξεχάσεις να προσθέσεις και υγρό άζωτο, χωρίς εισαγωγικά.
Μπορεί, λοιπόν, να διαβάζεται παράξενα το ότι τρως το... ποτό σου με το κουτάλι (ήμαρτον) ή κρατάς
Η molecular mixology, λοιπόν, η μοριακή μιξολογία - ναι, άθλια η μετάφραση - είναι ένα μοναδικό project (κραυγές «wow», ακούγονται στο χώρο) στην οποία χρησιμοποιούνται όμοιες - και οι πιο σημαντικές - τεχνικές που χρησιμοποιεί και η γαστρονομία. Και να η «σφαιροποίηση», ιδού η «ζελοποίηση», πάρε την «αφυδάτωση», ορίστε και η «αφροποίηση». Μην ξεχάσεις να προσθέσεις και υγρό άζωτο, χωρίς εισαγωγικά.
Μπορεί, λοιπόν, να διαβάζεται παράξενα το ότι τρως το... ποτό σου με το κουτάλι (ήμαρτον) ή κρατάς