Ερωτηθείσα για τυχόν επιστροφή της στο ΠΑΣΟΚ, όπως τη θέλουν σενάρια στο πλαίσιο της διεύρυνσης, η βουλευτής άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. «Όταν έχω κάτι να πω, θα το πω. Όσοι θέλουμε, πιστεύουμε και μπορούμε να πέσει ο Μητσοτάκης, πρέπει να κοιτάζουμε προς την ίδια κατεύθυνση» δήλωσε.
Την τοποθέτηση της κ. Τζάκρη δεν άφησε ασχολίαστη ο Δημήτρης Καιρίδης, ο οποίος άφησε αιχμές για «πολιτικούς τουρίστες» και «πολιτικό τουρισμό». «Είστε αξιοθαύμαστη και χαλκέντερη. Έχετε επιβιώσει πολλών κομμάτων. Τα κόμματα έρχονται και φεύγουν, η Τζάκρη στην Πέλλα μένει και μπράβο σας» της είπε.
Ο κ. Καιρίδης συνέχισε σε πιο οξύ τόνο, παρατηρώντας ότι η κ. Τζάκρη έχει αλλάξει ήδη τρία κόμματα και τώρα θέλει να πάει σε τέταρτο. «Δεν είναι συγκροτημένη αντιπολίτευση αυτό, αλλά αυτά είναι δικά σας προβλήματα», πρόσθεσε.
Υπενθυμίζεται ότι η κ. Τζάκρη είναι ανεξάρτητη βουλευτής, αντιπρόεδρος του κόμματος του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ ξεκίνησε ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια στο κόμμα Κασσελάκη.
https://www.topontiki.gr/2026/03/20/i-tzakri-den-apeklise-epistrofi-tis-sto-pasok-otan-echo-kati-tha-to-po-i-kontra-me-ton-keridi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου