Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΑΣΟΚ: Σε δέκα μέρες παίζονται όλα – Τα επόμενα «χτυπήματα» και ο… «πάτος του ΣΥΡΙΖΑ»

Debate τέλος. Όσα έγιναν, έγιναν και όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ καταστρώνουν τα σχέδια τους γιατί σε «δέκα μέρες παίζονται όλα», όπως λέει στην στήλη έμπειρο στέλεχος του Κινήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα «επόμενα χτυπήματα» των «φαβορί» Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα θα έχουν ως εξής:
Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα ζητήσει ξανά από τους συνυποψηφίους του να δεσμευτούν ότι θα είναι υποψήφιοι βουλευτές στις επόμενες εκλογές, Και αυτό γιατί θέλει να φέρει σε δύσκολη θέση τον Χάρη Δούκα που θα πρέπει να παραιτηθεί νωρίτερα από την δημαρχία (σε περίπτωση που δεν εκλεγεί).
Ο Χάρης Δούκας θα ασκεί όλο και οξύτερη κριτική στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας τον όχι μόνο για «επίδειξη αλαζονείας» αλλά και «απρέπειες» καθώς και «αρχηγό ενός κλειστού κλαμπ». Η κατάσταση διάλυσης στην οποία βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ, διευκολύνει το ΠΑΣΟΚ να εκπέμπει πολιτικό πολιτισμό και ευπρέπεια.

Πάντως σε ένα πράγμα συμφωνούν οι περισσότεροι στο ΠΑΣΟΚ αν και δημόσια αποφεύγουν να το συζητάνε: «η σύγκριση με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι εξαιρετικά ευνοϊκή καθώς οι υποψήφιοι αρχηγοί ό,τι και να κάνουν, αποκλείεται να φτάσουν σε τόσο χαμηλό επίπεδο αντιπαράθεσης όσο ο πάτος τον οποίο έχουν αγγίξει στον ΣΥΡΙΖΑ».
https://www.topontiki.gr/2024/09/26/pasok-se-deka-meres-pezonte-ola-ta-epomena-chtipimata-ke-o-patos-tou-siriza/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κοινωνική σαπίλα και πολιτική αδράνεια

Αν επιχειρήσει κάποιος να απεγκλωβιστεί από την ελληνική πολιτική επικαιρότητα (δεν είναι και πολύ δύσκολο) και παρατηρήσει το ευρύτερο περι...