Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Δεν αναμένεται καμία παρέμβαση Τσίπρα για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Δεν αναμένεται παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, με την καθαίρεση Κασσελάκη από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πρόκειται να κάνει κανενός είδους δήλωση ή να προβεί σε οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση, σε αντίθεση με φήμες που κυκλοφόρησαν μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής κατά Κασσελάκη, χθες.

Θα τηρήσει κοινώς την στάση που ακολουθεί όλους τους τελευταίους μήνες, από το Συνέδριο του Φεβρουαρίου και μετά οπότε είχε ρίξει το γάντι σε Κασσελάκη καλώντας να πάει σε ανανέωση της εντολής – είχε προηγηθεί η διπλή διάσπαση, και τα πρώτα σημάδια αμφισβήτησης από τα στελέχη που έμειναν.

Μετά το συνέδριο δεν υπήρξε άλλη παρέμβαση – μικρή εξαίρεση (και πάντως εξαίρεση) αποτέλεσε μετά τις ευρωεκλογές η απάντηση μέσω κύκλων τον περασμένο Ιούνιο, σε διαρροές της Κουμουνδούρου που στόχευαν στο πρόσωπό του, περί της (μη) οικονομικής ενίσχυσης στους εργαζόμενους των κομματικών ΜΜΕ, κι ενόσω ο ίδιος ήταν στο εξωτερικό.
https://www.topontiki.gr/2024/09/09/den-anamenete-kamia-paremvasi-tsipra-gia-tis-exelixis-ston-siriza/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το αναπόφευκτο δίλημμα

Οι ρυθμοί της επιστροφής στην πολιτική ρουτίνα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές είναι μάλλον καταιγιστικοί, με ανοιχτά μέτωπα παντού, στο εσωτ...