Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Σούπερ Μάρκετ: Διευρύνεται το ωράριο -Τι θα γίνει με τα αντισηπτικά

Την διεύρυνση του ωραρίου των σούπερ μάρκετ προανήγγειλε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης, χωρίς πάντως να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες Παράλληλα Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως θα γίνονται παραγγελίες online και τηλεφωνικά ακόμη και τις Κυριακές, ενώ θα μπορούν να ανοίξουν τα σούπερ μάρκετ που είναι σε εμπορικά κέντρα αν έχουν ξεχωριστή είσοδο από εκείνη του εμπορικού. «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πηγαίνετε όλοι μαζί στα σούπερ μάρκετ. Γιατί δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ως προς την επάρκεια των τροφίμων. Τα αποθέματα της χώρας είναι άνω των τριών μηνών. Κάθε μέρα τα σούπερ μάρκετ θα έχουν τροφοδοσία. Άρα, το να πηγαίνετε στο σούπερ μάρκετ, εκτός από επικίνδυνο, είναι ανεύθυνο και αχρείαστο», πρόσθεσε.


Τέλος, σημείωσε πως οι εταιρίες που εμπορεύονται αντισηπτικά θα πρέπει να δηλώσουν αποθέματα και διεύθυνση αποθηκών για να ξεκινήσουν έλεγχοι από τη Δευτέρα, προκειμένου να μπει τέλος στην αισχροκέρδεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κοινωνική σαπίλα και πολιτική αδράνεια

Αν επιχειρήσει κάποιος να απεγκλωβιστεί από την ελληνική πολιτική επικαιρότητα (δεν είναι και πολύ δύσκολο) και παρατηρήσει το ευρύτερο περι...