Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Κουβέλης: Δεν έχει υπάρξει καμία πρόταση και καμία συμφωνία για ΠτΔ

Picture 0 for Κουβέλης: Δεν έχει υπάρξει καμία πρόταση και καμία συμφωνία για ΠτΔ
Για την εμπλοκή του ονόματός του στο ζήτημα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας μίλησε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.
«Δεν έχει υπάρξει καμία πρόταση και καμία συμφωνία, ούτε κρυφή ούτε φανερή» είπε για ακόμη μια φορά ο κ. Κουβέλης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real.
Παράλληλα τόνισε πως δεν θα αντιμετώπιζε το ζήτημα της προεδρικής εκλογής μόνο με προσωπικά κριτήρια.
«Είπαμε ότι κανένα παιχνίδι με τους θεσμούς δεν είναι αποδεκτό. Κανένα κομματικό μικροσυμφέρον δεν μπορεί να κατισχύει των θεσμών. Υπάρχουν θεσμικά προβλεπόμενες διαδικασίες από το Σύνταγμα και αυτές οι διαδικασίες στα τέλη του Ιανουαρίου του 2015. Μέχρι τότε έχουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας... Σε ό,τι αφορά το πρόσωπό μου ... Δεν έχει υπάρξει καμιά πρόταση και
καμιά συμφωνία, ούτε κρυφή, ούτε φανερή. Πάντως, δεν θα αντιμετώπιζα το θέμα με προσωπικά κριτήρια και αποσυνδεδεμένα από το τι κρίνω ότι θα είναι θετικό για τη χώρα και την κοινωνία. Είμαι πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς» είπε χαρακτηριστικά.
«Τιμητική η αναφορά θα έλεγα, ότι αναφέρομαι ως δυνάμει υποψήφιος πρόεδρος, ε, αυτή η προεδρολογία δεν με αφορά. Με αφορά η συμμετοχή μου στις διαδικασίες, στην πολιτική δράση της ΔΗΜΑΡ» τόνισε σχετικά με την προεδρία της ΔΗΜΑΡ .
«Το λέω με σαφήνεια και κυρίως προσθέτω όλα εκείνα που αφορούν στην προεδρολογία και στην πρωιμότητα η οποία υπάρχει με το άνοιγμα αυτής της συζήτησης. Θέλω να σας πω επιπλέον ότι σε λίγες ημέρες, λιγότερες από 15 ημέρες, έχω συνέδριο της Δημοκρατικής Αριστεράς. Αυτό που σήμερα με σαφήνεια σας λέω, αναφορικά με το πως θεωρεί ο Φώτης Κουβέλης την παρουσία του στην πολιτική ζωή, θα το επαναλάβω και θα το κάνω πιο λιανά για όσους δεν θέλουν να το καταλάβουν», σημείωσε τέλος.
http://www.voria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άδωνις υπέρ Όλγας Κεφαλογιάννη

Το ότι το υπουργείο Τουρισμού προχώρησε στην αγορά δύο χαλιών αξίας περίπου 18.000 ευρώ με απευθείας ανάθεση σε γνωστή επιχειρηματία που δρα...